Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
problém s předními tlumiči e34
-
dkoubic
dnes jsem se pustil kamarádovi do předních tlumičů na e34 520i 24v 1992 , ihned po sundání kola koukám že je tlumič nějakým způsobem spojenej s těhlicí......, co na mě čekalo v krabici byl spíš vtip a né přední tlumiče..... at koukám ke stanglovi,kelly,benex , všude mají na předek takovýhle přední tlumiče bez jakýhokoliv uchycení.... co to je za píčovinu ? nebo má na autě něco spešl ?
- Přílohy
-
- 2623248834.jpg (5.91 KiB) Zobrazeno 467 x
-
beny-maser
-
Strosek
- Klubové ID: 2567
Proč se tam maj přenášet nějaké teploty ?beny-maser píše:nevím co je na tom tak divnýho? klasika BMW pětka a vejš to takhle má. Matky máš nový? počítej že stará nepůjde ven sikovkama z OBI! Mezi tlumič a těhlici přijde olej pro přenos teplot(nejlevnější motorák stačí)
Já to fakt nevím - nedělám si srandu.
Jakože se tlumič při tlumení zahřívá a je potřeba z něho odvádět teplo a vzduch je, jak známo, špatný vodič tepla ... ? Nic jiného mě nenapdá.
Myslel jsem, že ten olej je tam kvůli zabránění možného korodování.
-
beny-maser
Vzduch je o proti oleji špatný vodič tepla, s tím olejem je to daný výrobce a hlouběji jsem to neřešilStrosek píše:Proč se tam maj přenášet nějaké teploty ?beny-maser píše:nevím co je na tom tak divnýho? klasika BMW pětka a vejš to takhle má. Matky máš nový? počítej že stará nepůjde ven sikovkama z OBI! Mezi tlumič a těhlici přijde olej pro přenos teplot(nejlevnější motorák stačí)
Já to fakt nevím - nedělám si srandu.![]()
Jakože se tlumič při tlumení zahřívá a je potřeba z něho odvádět teplo a vzduch je, jak známo, špatný vodič tepla ... ? Nic jiného mě nenapdá.
Myslel jsem, že ten olej je tam kvůli zabránění možného korodování.