Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ztracená bezpečností redukce na kola
-
myslím tu někdo nedávno psal že se dá v BMW normálně koupit...Nejsem si jistej ale podle obrázku když koupíš oříšek na velkou golu třeba Tona-hvězdičku popř.prodávaj i jemnou hvězdičku cca 150 kč a do středu vyvrtáš dirku tak to bude taky fungovat
změřit šuplerou průměr,popř.ještě si udělej čárku a přepočítej hrany-myslím je to normál.tuctová hvězda-třeba na Kladně se dá oříšek Tona koupit úpně normálně samostatnej v nářadí..

změřit šuplerou průměr,popř.ještě si udělej čárku a přepočítej hrany-myslím je to normál.tuctová hvězda-třeba na Kladně se dá oříšek Tona koupit úpně normálně samostatnej v nářadí..
Zajedeš do Stratosu, tam mají celou sadu, vyzkouší kterej to je a buď ti ho rovnou prodají nebo objednají
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Stejnej pruser sem resil ja....vsude mi rekli ze takovej bezpecnostni orech nemaj... Ze se to prej neprodava aby byli stejny.... To by si pak moh corkar rovnou koupit sadu a jit corovat kola:D nakonec jsem to vyresil tak te jsem tam namlatil kladivem tisicihran a povolil(bezpecnostni orech jsem pak nasel v kufru pod tapcem zapadlej:D)
Risa525 píše:pokud si dobře pamatuju tak se myslim prodává jen ze čtyřma šroubama...takže máš rovnou celou novou bezpečnostní sadu...
Prodávají se i samostatně. Číslo ETK 36136765xyz
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
jj, pravda svatoucí .
Já mám zkušenost , že někde je číslo na tom ořechu.
jen pro příklad, jsem to tehdy chtěl koupit v BMW .
Těchto ,, tisícihranů,, originál v BMW se dá koupit asi 25, takže to rozhodně není tuctový tisícihran, neboť každý je uplně jiný, pod jiným číslem.
Ale pokud chceš ten co tam máš, vyndej jeden a v BMW ti ho objednají.
Ale tuším podmínkou bylo koupit i šrouby a vyšlo to na nějaké 3litry, takže jsem tady koupil nakonec origo za 400stovky .
Já mám zkušenost , že někde je číslo na tom ořechu.
jen pro příklad, jsem to tehdy chtěl koupit v BMW .
Těchto ,, tisícihranů,, originál v BMW se dá koupit asi 25, takže to rozhodně není tuctový tisícihran, neboť každý je uplně jiný, pod jiným číslem.
Ale pokud chceš ten co tam máš, vyndej jeden a v BMW ti ho objednají.
Ale tuším podmínkou bylo koupit i šrouby a vyšlo to na nějaké 3litry, takže jsem tady koupil nakonec origo za 400stovky .
-
- Kontaktovat uživatele:
Flyshit píše:Stejnej pruser sem resil ja....vsude mi rekli ze takovej bezpecnostni orech nemaj... Ze se to prej neprodava aby byli stejny.... To by si pak moh corkar rovnou koupit sadu a jit corovat kola:D nakonec jsem to vyresil tak te jsem tam namlatil kladivem tisicihran a povolil(bezpecnostni orech jsem pak nasel v kufru pod tapcem zapadlej:D)
Tak to ti kecali, v každejch autodílech ti prodají kufřík s hromadou různejch ořechů na bezpečáky..
-
- Risa525
hele tak to chci vidět!!! a není na tom kufříku napsáno " autonáčiní pro tmavé občany"KKKuba píše:Flyshit píše:Stejnej pruser sem resil ja....vsude mi rekli ze takovej bezpecnostni orech nemaj... Ze se to prej neprodava aby byli stejny.... To by si pak moh corkar rovnou koupit sadu a jit corovat kola:D nakonec jsem to vyresil tak te jsem tam namlatil kladivem tisicihran a povolil(bezpecnostni orech jsem pak nasel v kufru pod tapcem zapadlej:D)
Tak to ti kecali, v každejch autodílech ti prodají kufřík s hromadou různejch ořechů na bezpečáky..

:D nevim,nedokazal jsem to rozlustit,psal to nejakej tmavej obcan:D jinak nekecam,tohle mi rekli asi ve 3 prodejnach ze to nesezenu... Ze bud odvrtat nebo nejak jinak....Risa525 píše:hele tak to chci vidět!!! a není na tom kufříku napsáno " autonáčiní pro tmavé občany"KKKuba píše:Flyshit píše:Stejnej pruser sem resil ja....vsude mi rekli ze takovej bezpecnostni orech nemaj... Ze se to prej neprodava aby byli stejny.... To by si pak moh corkar rovnou koupit sadu a jit corovat kola:D nakonec jsem to vyresil tak te jsem tam namlatil kladivem tisicihran a povolil(bezpecnostni orech jsem pak nasel v kufru pod tapcem zapadlej:D)
-
normalne si koupis sadu bezne jako naradi . treba na bawo uplne vpohode funguji obracene sroubovice... naklepnes kladivkenm a normalne klicem na kola povolis... stoji to par korun a poradis si s tim prakticky se vsema beznejma bezpecakama... na ty rafinovanejsi zas staci vnitrni vytahovaky... zase bezne prodejne...
kazdej kdo de pro kola tak uz to sebou ma vzdyt to stoji par stovek.. a ze by nekdo uplne nahodou sel po ulici a rek si ze slohne kola tak takovej nikdo neni...
pojistny srouby jsou dobry, ale je potreba koupit drazsi, poradnejsi a nektere jsou i hodne vychytany takze znemoznujou pouziti tehle jednoduchych nastroju...
pojistny srouby jsou dobry, ale je potreba koupit drazsi, poradnejsi a nektere jsou i hodne vychytany takze znemoznujou pouziti tehle jednoduchych nastroju...
- Risa525
snejku...pošli mi do SZ odkaz na nějaký machr pojistný šrouby jestli něco máš....začal sem být neklidnýSnejk píše:kazdej kdo de pro kola tak uz to sebou ma vzdyt to stoji par stovek.. a ze by nekdo uplne nahodou sel po ulici a rek si ze slohne kola tak takovej nikdo neni...