Velkou picu, priznam se, taky jsem to neupravoval na rj, akorat jsem nechtel poslouchat ze jsem magor, najeto cca 3000km, rychloujizdou dlouhodobe 7,1.....a velky hovno budou resit, pro info, mame stk...proto jsem psal, ze jsem to hned rano strcil na emise, psal jsem ze s filtrem ma limit, 1,5...ja 0,63 a to jsem klukum rekl at to potyraj poradne tahali to snad do 5200 ot...a tento vysledek, a zadne takove kontroly se nechystaj snazili jsme se prosadit nove merici stanice ve stylu D. At se na technicke muzou delat auta se 4x4 a cerne skrinky(centralni system at se technicka neomrdava) vubec o tom na ministerstvu nechcou slyset a zadne takove kontroly se nechystaj tak nepiste picoviny

ja to dal do ......protoze s e61 bude jezdit zena, ted budem mit male a ona bude jezdit kadla kadla odmitam to furt cistit. Navic zkuste jak to jede bez a pak mluvte, pokud tu ma nekdo manual tak si zkuste jak vam to vystreli od 1500 ot treba na 5tku, pak vam sem dam video. KdZ tam nekdo vyvrta dirku tak by bylo tak zle. Ja mel dpf pod autem je v tom jen kus debilniho tvrzeneho plastu a cislo pred....= odstraneni zadara