Prohledával sem fórum, ale odpověď a návod sem nikde nenašel. Potřebuju se podívat na ovládání oken u řidiče (nejde ovládat okna spolujezdce v druhé poloze, dolů ano nahoru však už né), ale nevím jak to rozdělat. Prosím o radu, návod případně vlákno. Díky moc
Taky bych potřeboval poradit jak sundat tapec dveří, taky potřebuju poopravit stahovačku. Vše už jsem měl povolené a vycvaknuté, ale pořád to drželo někde uprostřed, někde okolo repráku, dál sem se protě nedostal, nechtěl jsem to zase brát extrémní silou, tak jestli někdo poradí jak to sundat,povolit v té prostřední části?
na tapecaku je plast kostka, nastrcena v plech vedeni, takze bud tapecak rvat nahoru (tzn chytnout a mrtvej tah hore), az kostka vyjede a zustane na tom plechu ve dverich
NEBO odehnout spodek tapecaku a dlouhym drazdidlem na opice zmacknout zajistovaci plech jazycek a kostku vysunout smerem k sobe (tapecak povoli smerem ke ksichtu) a kostka zustane na tapecaku
Tak dveře se podařilo rozdělat celkem snadno po těchto radách zde. Stačí povolit dva šrouby, vycvakat tapec celý dokola a pak už jen zatáhnout celý tapec nahoru a je dole. Montáž obrácená nasadit prvně prostřední díl nejlíp nasadit plastovou kostičku na tapec a tu pak natlačit na dveře a potom zacvakat celý dokola, plus šrouby.
Tak to je návod přímo pro mě, jenom mám pořád respekt z toho airbagu. Musím odpojit baterku? Krytka je nacvaknutá nebo lepená? Možná to o víkendu zkusím, snad mě to nevyliská. Díky moc
Ta plastová kostka je jen nasunutá nacvaknutá, pak doporučuju kleštěma zmáčknout ty plechové jazýčky a tu kostičku sundat a dát ji na tapec do toho plechu, líp se to pak montuje zpět že to jen nacvakneš a nemusíš se trefovat zeshora na ten výřez v tom plechu na tapecu.
A na to bych se chtěl taky právě zeptat jak je to s tím airbagem jestli je nutné odpojovat baterku nebo když odpojím konektor od něj a pak to zapojím zpátky jestli se něco stane, třeba nějaká chyba v PC nebo to nejhorší že by to vystřelilo?
šrouby jsou jen dva, jeden torx pod tou krytkou s nápisem AIRBAG(jen nacvaknutá) a druhý na druhé straně u pantu dveří je taková malá kulatá krytka tak tu malým plochým šroubovákem odděláš a po tím je hned křížový šroub, to je vše, pak už nastupuje jen ruční síla