Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

netopí půlka auta E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kelim
Klubové ID: 595
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Kelim »

včera sem vyjel a dal topení na obouch stranách naplno a říkám si proč to netopí. Ze spolujezdcovi strany vedro jak šlak a u mě zima. Pak sem nejak pohnul s ovladacem teploty a zacalo to topit aji u mě. Jo a ještě když dám stupeň větráku 1 a 2 je to stejné a až 3,4 je rozdíl. Co to může být ? Díky :lol:
Peter
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Peter »

mam rovnaký problém ale na digi klíme na e39, do 31 stupnov skoro žiadne teplo, raz ide napr. pri 25 stupnoch teplý zachvílu studený a pri 32 kúri ako z výfuku,
neviem čo by to mohlo byť, na diagnostike mi vyhodilo chybu lavého servomotora na cirkulace vzduchu klapka,
by ma zaujímalo ako sa tam dostať a čo s tým spraviť :idea:
Kelim
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kelim »

nějaké nápady?
MK
Klubové ID: 205

#4 Příspěvek od MK »

já bych si tipnul tohle:

http://www.7-forum.com/links/link.php?d ... =3&lang=de

sekce Heating & aircon/Center vents
Milda

#5 Příspěvek od Milda »

Kelim píše:včera sem vyjel a dal topení na obouch stranách naplno a říkám si proč to netopí. Ze spolujezdcovi strany vedro jak šlak a u mě zima. Pak sem nejak pohnul s ovladacem teploty a zacalo to topit aji u mě. Jo a ještě když dám stupeň větráku 1 a 2 je to stejné a až 3,4 je rozdíl. Co to může být ? Díky :lol:
V motorovem prostoru pod oknem těsně před řidičem jsou ventily a ty je potřeba vyčistit nebo vyměnit.Jdi po hadicich a nemůžeš je minout,jsou pod plastovým krytem.
Kelim
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kelim »

dík zkusím
blinker
Klubové ID: 2759

#7 Příspěvek od blinker »

Milda píše:
Kelim píše:včera sem vyjel a dal topení na obouch stranách naplno a říkám si proč to netopí. Ze spolujezdcovi strany vedro jak šlak a u mě zima. Pak sem nejak pohnul s ovladacem teploty a zacalo to topit aji u mě. Jo a ještě když dám stupeň větráku 1 a 2 je to stejné a až 3,4 je rozdíl. Co to může být ? Díky :lol:
V motorovem prostoru pod oknem těsně před řidičem jsou ventily a ty je potřeba vyčistit nebo vyměnit.Jdi po hadicich a nemůžeš je minout,jsou pod plastovým krytem.
Jak se tam dostanu, přes ten plast co je pod stěračema, nebo musim sundat stěnu od motorovýho prostoru? Mě se totiž za deště mlží řidičova strana čelního skla..??? :roll:
Misanek

#8 Příspěvek od Misanek »

blinker píše:
Milda píše:
Jak se tam dostanu, přes ten plast co je pod stěračema, nebo musim sundat stěnu od motorovýho prostoru? Mě se totiž za deště mlží řidičova strana čelního skla..??? :roll:
tak to máš dle mého s největší pravděpodobností ruplé topení :wink:
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1458

#9 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Trochu to tu obnovím :D Má 5er má topení na kokot už co jsem jí koupil,prvně jsem měnil ventily topení,protože u spolujezdce to pořád topilo a teď se mi nechce snad ani na 4 ofoukat přední sklo,takže musim zapnout klimu a pak to je cajk,ale když prší a nedej bože zmoknu taky a v autě je trochu vlhko,tak se okno zamlží chvilku potom co klimu zase vypnu :x Taky mi zase topí spolujezdec,ale zkusim ventily vyndat a vyčistit,ty staré na tom byli katastrofálně tak mrknu na tohle. Díky za rady
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
Lucass

#10 Příspěvek od Lucass »

Mlžení oken taky občas dělá zanesenej kabinovej filtr
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1458

#11 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Kouknu na to a vyměníme... :D Ale měnil jsem ho cca rok a půl zpět :oops:
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
Ji-rka

#12 Příspěvek od Ji-rka »

kde má e34 kabinový filtr??
co ovlivňují ty ventily??

u mě je zas problém,že někdy mi to fouká hodně někdy míň,někdy to topí jako kráva když nastavim 25st a někdy musim dát max. což je nějakých 28st. a zvýšát otáčky ventilátoru.
nastaveno mam AUTO a z ofuků v palubce proti ksichtum jde studeno.

jinak na ofuk skel to jede jako gril.
Odpovědět