Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
netopí půlka auta E34
-
Peter
- Kontaktovat uživatele:
mam rovnaký problém ale na digi klíme na e39, do 31 stupnov skoro žiadne teplo, raz ide napr. pri 25 stupnoch teplý zachvílu studený a pri 32 kúri ako z výfuku,
neviem čo by to mohlo byť, na diagnostike mi vyhodilo chybu lavého servomotora na cirkulace vzduchu klapka,
by ma zaujímalo ako sa tam dostať a čo s tým spraviť
neviem čo by to mohlo byť, na diagnostike mi vyhodilo chybu lavého servomotora na cirkulace vzduchu klapka,
by ma zaujímalo ako sa tam dostať a čo s tým spraviť
já bych si tipnul tohle:
http://www.7-forum.com/links/link.php?d ... =3&lang=de
sekce Heating & aircon/Center vents
http://www.7-forum.com/links/link.php?d ... =3&lang=de
sekce Heating & aircon/Center vents
V motorovem prostoru pod oknem těsně před řidičem jsou ventily a ty je potřeba vyčistit nebo vyměnit.Jdi po hadicich a nemůžeš je minout,jsou pod plastovým krytem.Kelim píše:včera sem vyjel a dal topení na obouch stranách naplno a říkám si proč to netopí. Ze spolujezdcovi strany vedro jak šlak a u mě zima. Pak sem nejak pohnul s ovladacem teploty a zacalo to topit aji u mě. Jo a ještě když dám stupeň větráku 1 a 2 je to stejné a až 3,4 je rozdíl. Co to může být ? Díky
-
blinker
- Klubové ID: 2759
Jak se tam dostanu, přes ten plast co je pod stěračema, nebo musim sundat stěnu od motorovýho prostoru? Mě se totiž za deště mlží řidičova strana čelního skla..???Milda píše:V motorovem prostoru pod oknem těsně před řidičem jsou ventily a ty je potřeba vyčistit nebo vyměnit.Jdi po hadicich a nemůžeš je minout,jsou pod plastovým krytem.Kelim píše:včera sem vyjel a dal topení na obouch stranách naplno a říkám si proč to netopí. Ze spolujezdcovi strany vedro jak šlak a u mě zima. Pak sem nejak pohnul s ovladacem teploty a zacalo to topit aji u mě. Jo a ještě když dám stupeň větráku 1 a 2 je to stejné a až 3,4 je rozdíl. Co to může být ? Díky
tak to máš dle mého s největší pravděpodobností ruplé topeníblinker píše:Jak se tam dostanu, přes ten plast co je pod stěračema, nebo musim sundat stěnu od motorovýho prostoru? Mě se totiž za deště mlží řidičova strana čelního skla..???Milda píše:V motorovem prostoru pod oknem těsně před řidičem jsou ventily a ty je potřeba vyčistit nebo vyměnit.Jdi po hadicich a nemůžeš je minout,jsou pod plastovým krytem.Kelim píše:včera sem vyjel a dal topení na obouch stranách naplno a říkám si proč to netopí. Ze spolujezdcovi strany vedro jak šlak a u mě zima. Pak sem nejak pohnul s ovladacem teploty a zacalo to topit aji u mě. Jo a ještě když dám stupeň větráku 1 a 2 je to stejné a až 3,4 je rozdíl. Co to může být ? Díky
-
Blackie
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1458
Trochu to tu obnovím
Má 5er má topení na kokot už co jsem jí koupil,prvně jsem měnil ventily topení,protože u spolujezdce to pořád topilo a teď se mi nechce snad ani na 4 ofoukat přední sklo,takže musim zapnout klimu a pak to je cajk,ale když prší a nedej bože zmoknu taky a v autě je trochu vlhko,tak se okno zamlží chvilku potom co klimu zase vypnu
Taky mi zase topí spolujezdec,ale zkusim ventily vyndat a vyčistit,ty staré na tom byli katastrofálně tak mrknu na tohle. Díky za rady

BMW E34 540iA
kde má e34 kabinový filtr??
co ovlivňují ty ventily??
u mě je zas problém,že někdy mi to fouká hodně někdy míň,někdy to topí jako kráva když nastavim 25st a někdy musim dát max. což je nějakých 28st. a zvýšát otáčky ventilátoru.
nastaveno mam AUTO a z ofuků v palubce proti ksichtum jde studeno.
jinak na ofuk skel to jede jako gril.
co ovlivňují ty ventily??
u mě je zas problém,že někdy mi to fouká hodně někdy míň,někdy to topí jako kráva když nastavim 25st a někdy musim dát max. což je nějakých 28st. a zvýšát otáčky ventilátoru.
nastaveno mam AUTO a z ofuků v palubce proti ksichtum jde studeno.
jinak na ofuk skel to jede jako gril.