Angažuji se například i na kulturistických forech... kde je situate ABSOLUTNĚ stejná... já se tam netajím tím, že svaly trochu mám, ale kromě základů cvičení a jídelníčků nevím nic dalšího... nezajímá mě úplně do detailu co přesně dělá inzulín v mém těle a jakou další špínou se to dá podpořit...
No jak to asi může dopadnout...? stejně jako tady... najde se milion týpků co se chytne téma POPCORN a jeho vlivu na tělo... POPCORN... na začátku je to dejmetomu věc která ti nepřidá na výkonu a živinově taky nic moc + sůl taky moc nepotřebuješ...
na 4té stránce debaty už si nadáváme všichni do debilů, protože já nechci uznat že z popcornu mi narozte rakovinej nádor na mozku a stane se ze mě masovej vrah a že oni na to maj důkazy a přidává se dalších 20 týpků stim že když si nechci nechat poradit tak proč lezu na forum

a přitom jsem tak kompromisní člověk... milionkrát zmíněné 19ky na e39... i přes to že je to podle mě k hovnu, tak jsem ani nepíp... nepotřebuju se hádat... co bych tomu týpkovi na to asi měl říct...? že mu to sebere část pohodlí a při plným rejdu že bude drhnout o blatník...?
mi řekne "noa..?" a pošle mě do prdele... o mínusech ví a až ho to začne srát tak tam dá 18ky...
já jsem tohle vlákno založil protože že opravdu CHTĚL znát odpověď... a chápu že se tedy něco nemaže...
jenže já když si chci prdnout, tak taky musím zadržet dech a neřeším u toho že bez kyslíku umřu... prostě to není dost dlouhá doba na to aby mě to poškodilo...
o tom se tu ale nikdo nebaví... bavíme se tu o tom jako o lití hoven do nádrže a sypání písku rovnou do motoru....