je to kousnuté ve vodicim červiku někde u starteru, stači shora pichnout šroubovák, nebo něco, čím se tam dostaneš, mezi převodovku a motor a trošku zapačit
Potřebuju to ložisko na hřídel dát nové, ale jaké mám zvolit v autě bylo:
ložiško 6202 2RS ZKL, to má rozměry 15x35x11, ložisko co má v katalogu BMW má rozměry 15X32X10, a teď babo raď co tam vlastně patří?
no určitě tam nepatří ZKL! Bude potřeba to nové ložisko pořádně usadit, aby se neprotáčelo v klice. Hlavně posoudit jestli otvor pro něj není poškozen.
Já bych tipoval, že se přidřelo to ložisko a následně se raflo na mrkvi. Dej tam nové, mrkev zkus jemným smirkem obrousit, aby tam šlo lehce nasunout, dej nové gufero a bude to OK.
Tak převodovka s novým ložiskem, guferama a novým olejem je už na autě, jen když jedu pomalu (i na neutrál) slyším takové drncání, které se s zvyšující rychlosti zrychluje..
Mechanik mně dělal i ručku, tak si říkám jestli nevyhnul krycí plech od zadního kotouče a jestli to nedělá ten zvuk?
Zjisti jaký rozměry má mít original ložisko,většinou se sem stejně dávaj obyčejný ložiska jako v tomto přípradě 6202 2RS ložiska těhle obyč řad stojej do 100Kč jde o to jestli tam nemá bejt nějakej speciál,kterej je na hřídely převodovky volnější,aby šel nasunout.... pokud ne,koupil bych nové ložisko a napasoval bych ho na hřídel převodovky,tak aby tam šlo "lehce" naťuknout.... pak ho "naklepni" do setrváku (klikovky)... ale problém bych hledal u hřídele převodovky,jestli není nějak poškozen,nebo nebylo ložisko přirezlé? protože jestli máš správné ložiska,tak důvod musí bejt jedině tam....