Zdravím Vás,
mám už auto 2 dny rozdělané u autoelektrikáře a zatím si s tím neví rady.
Takže byl zkrat v pátých dveřích, opraveno. po měsící začal blbnout středový display (PC) a rádio, chvilku hrálo, chvilku ne, restartovalo se, chvilku nesvítilo, ale display fungoval, restart atd. Nakonci už se jen točilo DVD, i při uzamčeném autě (musel jsem vytáhnout pojistku, aby mi nevycuclo baterii) a display cerny.
Nemáte někdo poněti, kam se podívat, kde může být chyba?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Pokud je to u E61, tak zlomený dráty u pantů pátejch dveří
rlspraha píše:Ahoj....muzu se zeptat jak to dopadlo??? Mam asi stejnej problem ;-((
zatím ještě nedopadlo, dráty u pátých dvěří opraveny, jedno ukostření také opraveno, ale rádio dál nefunguje. Další kolo v úterý... doufám, že to nebude drahý
rlspraha píše:Ahoj....muzu se zeptat jak to dopadlo??? Mam asi stejnej problem ;-((
zatím ještě nedopadlo, dráty u pátých dvěří opraveny, jedno ukostření také opraveno, ale rádio dál nefunguje. Další kolo v úterý... doufám, že to nebude drahý
asi trochu blbá otázka.. ale jakým způsobem jste to opravovali? já jsem se v tom totiž taky teď vrtal.. a pokud člověk blbě drážy prodlouží, napínaji se daleko víc než předtim.. jestli náhodou neni chyba v tom..
jestli se nepletu, rádio je vedený jenom na pravé straně..
Já zatím nic neopravoval, ale dělá mi to tak, že ten celý systém jakoby není schopný naběhnout.....jen se to rozsvítí /nápis BMW/ a zase zhasne a znovu....někdy 10x, někdy 5x, pak to naběhne a je klid dokud to nenechám usnout........ Uz mě to fakt vytáčí!!!
Začni diagnostikou. Pak budeš chytřejší. Může to být víc věcí : SW chyba - nutný programování a kodování, chyba v napájení (ukostření) ASK/CCC, jestli ti nefunguje ani rádio tak vadný displej nebo jeho napajení popř. kabel k němu, komunikace mezi CCC/ASK a displejem a ta nejhorší možnost je vadný CCC/ASK (nevim co máš).
muunky píše:Začni diagnostikou. Pak budeš chytřejší. Může to být víc věcí : SW chyba - nutný programování a kodování, chyba v napájení (ukostření) ASK/CCC, jestli ti nefunguje ani rádio tak vadný displej nebo jeho napajení popř. kabel k němu, komunikace mezi CCC/ASK a displejem a ta nejhorší možnost je vadný CCC/ASK (nevim co máš).
abych nezapomnel, u me byla diagnostika spokojena... nic, zadny zaznam ohledne neco takoveho. Jen zhavící svíčky... 4 ze 6-ti (to by me zajimala jejich zivotnost, zda jsou jeste z vyroby)
Tak jak jsi dopadl??? Mě ukázala diagnostika nějaký problém na antenním tuneru a je to prý na výměnu CCC...... Cena 18 000,-.... Jsem nadšený tak, že to ani nedokážu posat
rlspraha píše:Tak jak jsi dopadl??? Mě ukázala diagnostika nějaký problém na antenním tuneru a je to prý na výměnu CCC...... Cena 18 000,-.... Jsem nadšený tak, že to ani nedokážu posat
proprudil jsem pred hodinou, ale marne.. stale bada, zitra ho vystavim... na spatne zpravy je vzdycky dost casu. Porad doufam, ze to byl nejaky zkrat v dratech a odesel napr. "jen" zesilovac...
18 000,- je cena za výměnu......dají Ti nový a starý si musí vzít....cena je včetně programování nového a včetně DPH. Pokud by si tento díl chtěl koupit samotný /svůj si jim nedal/ tak počitej cca 60 000,- bez DPH...... To je hlína co????
To já vím, že se dá sehnat, ale dát 10 a čekat, že se to zase vysere....takhle dám sice o 5 víc /odpočet DPH/, ale mám klid a záruku..... Jo kdyby byl jetej za 5 tak to už se dá přemýšlet.....
no ta zaruka nevím nevím !!
To je jako když jdeš nahrávat novy soft do auta přímo v BMW a dole máš vždy napsané že když během nahrávaní klekne idrive tak za to neručí a jde to na tvé náklady