Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zadni ramena
mam sic e46 ale bude to podobne, sice jsem je delal, ale pokud to neplave tak nic neres. jinak kdyz budes delat zadek, vetsinou staci pretesnit celou napravu. Vetsinou ani nemusis menit samotne ramena, ale musis vylisovat vsechny silenblokky. Proste sakumprask. jinak to, jen v krizi, nema smysl..me stala prace, material, atd kolem 8.500 jinak prace na den, dva. plus geometrie. mam 330i s M podvozkem.. ale jak rikam, pokud to neplave a nemas tam velke vule, nema zatim smysl...
-
klucí jak je rozdíl např v těchle ramenou ? teda krom ceny ta je viditelná ale myslím třeba při montáži nebo výdrž,jako že ty drahý vydrží 100km a ty levný 10tis km..cituji...... 1 Lemforder (OE 33326767831, 33321094209, 33321090815) a mužu ti jej nabídnout za 1770,- nebo Mayle 1390,- a nejlevnejsi varianta 760,kč
ja mam spatne dil cislo 8 a cepy
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... uspension/
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... uspension/
-
-
fikusfiala píše:může někdo nabídnou zadní ramena a stabilizator za dobrou cenu?ITen díl 8 mám taky pryč ,ale prý stačí vylisovat a nalisovat silembloky,je to problém?Nebo je lepší sehnat ten kus celej ?Díky
E39 5250d Touring
Jasny, to bude ono http://www.autodily-prostejov.cz/ramena/silentblok-zadni-napravy-bmw-5-e39-10.html Je to Meyle HD, zbytek tam taky seženeš.
Kluci, pokud se jedná o ty spodní, masivní ramena, ty se měnit nemusí, tam se mění čepy, příp. silentbloky, nebo jak se to píše, tam ramena jako takový jsou takovej masiv, to nevim, co by jste museli dělat, aby jste je zničili. Na zadní nápravě jsou tyhle masivy dole a dvě ramena nahoře, ty se mění jako celek... Já jsem dělal nápravu komplet, tzn. předek i zadek na BMW E39 528i r.v. 1997 a dal jsem tam MEYLE HD od mého mechanika. Jsou to díly s větší tvrdostí, takže na tom našem tankodromu víc vydrží. Předek, tzn. 8 celých ramen stálo 9.000, -Kč. Na zadku stojí ty horní (malý ramena) pár asi tak 3.500,- Kč a ty čepy nebo spodních ramenou stojí asi 700,- Kč jeden a mění se 2... Na těch nových ramenou mám najeto zatím asi 4.000km, takže nemůžu dát avizo, jak skutečně drží, ale je to pecka, když je celá náprava udělaná... Jinak v tomhle lepší skutečně investovat. Kupte si nějaké shit uložení a za dva roky to budete dělat znovu s tím, že to bude stát 75% ceny... 

-
-
- Kontaktovat uživatele:
kappricek píše:Kluci, pokud se jedná o ty spodní, masivní ramena, ty se měnit nemusí, tam se mění čepy, příp. silentbloky, nebo jak se to píše, tam ramena jako takový jsou takovej masiv, to nevim, co by jste museli dělat, aby jste je zničili. Na zadní nápravě jsou tyhle masivy dole a dvě ramena nahoře, ty se mění jako celek... Já jsem dělal nápravu komplet, tzn. předek i zadek na BMW E39 528i r.v. 1997 a dal jsem tam MEYLE HD od mého mechanika. Jsou to díly s větší tvrdostí, takže na tom našem tankodromu víc vydrží. Předek, tzn. 8 celých ramen stálo 9.000, -Kč. Na zadku stojí ty horní (malý ramena) pár asi tak 3.500,- Kč a ty čepy nebo spodních ramenou stojí asi 700,- Kč jeden a mění se 2... Na těch nových ramenou mám najeto zatím asi 4.000km, takže nemůžu dát avizo, jak skutečně drží, ale je to pecka, když je celá náprava udělaná... Jinak v tomhle lepší skutečně investovat. Kupte si nějaké shit uložení a za dva roky to budete dělat znovu s tím, že to bude stát 75% ceny...
Kluci potřeboval bych čísla těchhle silentbloků, fakt jsou to tyhle? http://www.autodily-prostejov.cz/ramena ... 39-10.html
Ony jsou oba stejné? Mám je dost v kaši a nechci objednat blbě, kdybyste někdo věděli, prosím

- Přílohy
-
- 262.jpg (32.18 KiB) Zobrazeno 413 x