update:
Dnes som chcel skumat ci rozbeham mp3 na svojom vrakovisku, ale neni potreba.... Strcil som DVD s mp3 do mechaniky a na moje pocudovanie mp3 funguju ako das......
Pre zaujimavost, je to e60 8/2003 s malou navi BUSINESS (mala obrazovka) (M-ASK).
Doteraz som o tom ani nevedel a nikdy tam mp3 ani nepchal.....
No ale bude to tym ze auto ma updatovany software asi pred rokom. Bude to asi verzia 2.39 alebo 2.40.
Tak suma-sumarum>
Cize definitivne ak je v aute navi business, tak mp3 funguju po updatovani softu (neviem od akej verzie to slape). U aut s malym displejom bez navi funkcia mp3 podla mojich info nejde rozbehat.U CCC to musi ist tiez po updatovani softu, ale u urcitych modelov je treba dodatocne nakodovat mp3 funkciu cez diagnostiku. Kedze auto vam updatuju v sucastnosti najnovsim softom verzie 42 (ktora je aktualna a posledna), tak neni mozne to spravit cez SSS Progman, ktory je verzia v32. Je nutne to spravit u BMW cez ISTA-P, resp. u takych ktori vedia pouzivat NCS a maju ho updatovany subormi z ISTA-P na 42, mozu skusit pridat +KMP3 do VO a nakodovat cele auto a pripadne este treba cez NCS nastavit funkciu mp3 na full.
Uploaded with
ImageShack.us