Diky za rady. Nikde jsem zde podobne tema nenasel.
bbeavis píše:Ahoj, resil sjte tady nekdo tuto otazku? Zatim jsem se na netu dozvedel ze je to mozne od nakeho roku a ze to nekomu funguje i na starsich radiich. Ale v bmw mi rekli ze je to na me riziko a ze neruci za zpusobene skody.Nebo vite o nekom kdo uz to delal?
Diky za rady. Nikde jsem zde podobne tema nenasel.
mentuli píše:Nahrání nového softu do Business rádia někdy nepomáhá, aby se zapla podpora MP3. Musí se přidat do Vehicle Order (VO) kódu kód +KMP3 a pak přeprogramovat rádio s tímto nastavením. Mohl bych to zkusit já.. už s tím nějakou zkušenost mám.
Heleď .. vyzkoušíme to .. pokud se mi to nepodaří, tak nic chtít nebuduPokud jo, tak se nějak domluvíme
hosma píše:mentuli píše:Nahrání nového softu do Business rádia někdy nepomáhá, aby se zapla podpora MP3. Musí se přidat do Vehicle Order (VO) kódu kód +KMP3 a pak přeprogramovat rádio s tímto nastavením. Mohl bych to zkusit já.. už s tím nějakou zkušenost mám.
Heleď .. vyzkoušíme to .. pokud se mi to nepodaří, tak nic chtít nebuduPokud jo, tak se nějak domluvíme
teoreticky bych o to měl zájem ... ale co se stane když se to nepodaří?
abernolak píše:hm ja mam pisane ze - Prod. date 2005-03-01
a aj tak nejdu mp3 automaticky...jdine ze by to bol rok-den-mesiac a nie rok-mesiac-den v tom datume z popisu vybavy od bmw...
takze treba +kmp3 dodat pripadne cez progman?rozumiem spravne?