Chtěl bych se zeptat,jestli se vám taky stává,nebo raději funguje spotřebometr tak,že pokud zastavím na semaforu,kdekoliv...tak ručička aktuální spotřeby nejde na 0" ,ale nad 30Litrů,takže spotřeba začne stoupat pěkně nahoru..?
Dodělával jsem velký BC,tak může být chyba i tam? Všechny funkce jdou...
A ještě jeden dotaz,velmi rychle,asi na 3-4tis kilometrech se mi podle diod opotřeboval olej,už jsem v červeném a to jezdím jen sem tam dálnici,žádné studené popojíždění,ani vytáčení motoru. Mám jinou Lambdu a to nějaká druhovýroba..HART(Polsko)
 Spotřeba na dálnici 140km/h 9.5litru a mimo město i 7.9litru při normální jízdě. Jsou ty spotřeby v pořádku? Pokud ano,lambda by měla fungovat správně? Díky za pomoc
 Spotřeba na dálnici 140km/h 9.5litru a mimo město i 7.9litru při normální jízdě. Jsou ty spotřeby v pořádku? Pokud ano,lambda by měla fungovat správně? Díky za pomoc 
BMW E34 1991 525i 141Kw NO VANOS Manuál

Proto leze za 30...
 Proto leze za 30... se spotřebou jsi mě potěšíl
  se spotřebou jsi mě potěšíl

nechtěl jsem tohle změnit v diskuzi o spotřebě,jen jsem chtěl poněkud jednoduše vyloučit špatnou funkci té lambdy z druhovýroby,tak jsem napsal své spotřeby,jestli to trochu sedí a vidím,že ano.
  nechtěl jsem tohle změnit v diskuzi o spotřebě,jen jsem chtěl poněkud jednoduše vyloučit špatnou funkci té lambdy z druhovýroby,tak jsem napsal své spotřeby,jestli to trochu sedí a vidím,že ano. 
 o ou. V pátek se dostanu k autu,tak to s odpojením váhy ještě vyzkouším. Víte jistě,že když se odpojí,jede motor normálně? A co jiného by mohlo škodit,když nepojede...
  o ou. V pátek se dostanu k autu,tak to s odpojením váhy ještě vyzkouším. Víte jistě,že když se odpojí,jede motor normálně? A co jiného by mohlo škodit,když nepojede...