Zdravím, když stojím na místě s nastartovaným autem a otočím volantem na jakoukoliv stranu tak slyším takové vrzání od motoru a trochu jako když se chvěje volant, ale nevím čím by to mohlo být ... něco se řízením asi servo ?!
Na jakem povrchu? Protoze treba na hladkych povrchach, jako jsou lite podlahy v garazich nakupnich center, trochu poskakuje volant vsem, kdyz toci na miste, protoze zkratka gumy lepi k ty podlaze, pak se utrhnou a o kousek poskoci atak porad dokola. Vrzani volantu u E60 je znama vec, je tady o tom dlouhe vlakno.
tomasmedek píše:Na jakem povrchu? Protoze treba na hladkych povrchach, jako jsou lite podlahy v garazich nakupnich center, trochu poskakuje volant vsem, kdyz toci na miste, protoze zkratka gumy lepi k ty podlaze, pak se utrhnou a o kousek poskoci atak porad dokola. Vrzani volantu u E60 je znama vec, je tady o tom dlouhe vlakno.
Myslim, ze nemysli vrzani volantu, ale takovy kovovovy zvuky pri otaceni kol, spis nekde na naprave nebo tak, jestli to dobre chapu. Soudim podle toho, ze mi to kdysi delala 535d, jen nevim jak se to vyresilo, nejak jsem to moc neresil a po par servisech to preslo:-)
Dragonny530d píše:Myslim, ze nemysli vrzani volantu, ale takovy kovovovy zvuky pri otaceni kol, spis nekde na naprave nebo tak, jestli to dobre chapu. Soudim podle toho, ze mi to kdysi delala 535d, jen nevim jak se to vyresilo, nejak jsem to moc neresil a po par servisech to preslo:-)
neco takového ale zatim to neprechazi tak uvidime ....
před rokem a pul se mi utrhla řemenice na klice a přijde mi, že to trochu dělá od té doby ... je možné, že je trochu porouchané servo nebo pumpa možná, ale teď řeším trable s převodovkou
pokud je to dost hlasité vrzání při otáčení volantem na obě strany, tak to je servočerpadlo,
pokud při otáčení na stranu cítíš kovové přeskakování až praskání, pak je to prasklá pružina
mě takto vrzaly špatná horní uložení tlumičů ... prostě se dotýkala miska pružiny té gumové části a vydávalo podivné zvuky. po výměně OK
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
mne to dela pri naklonu karoserie, nebo pri zatoceni na E39 v kombajnu. Kdyz jsem stym zajel nad jamu, kamos mi stim pruzil a jak to vrzalo, jsem prisel nato, ze mi vrze v jednom rameni. Takze vymenim a mnelo by byt ok. A rady od kamosu typu silentblok je ztyranej, tlumic treba vymenit atd jenom podle zvuku