Je to takový pošemetný no, prostě když třeba zmáčknu spojku že vyřadím tak slyším a cítím takovou ránu ale nic extra ale vyřadit tak aby to neudělalo prostě nejde pak třeba když řadím zlehka v nižších rychlostech tak to dělá to samé (když jedu zvostra a řadím rychle tak pohoda ve vyšších rychlostech a tak) A nakonec když zhasínám motor tak se zaklepe něco u převodvky nebo se klepe kardan, těžko říct ale když mám spojku zmáčklou a zhasnu motor tak nic.
Co se týká klepání při řazení,šel bych po ložisku na kardanu a prověřil vůle v diferáku.
To rachocení při chcípnutý bude nejspíš v převodovce - horší ložisko(a).
Ale může to být i ten setrvák.Těžko radit takhle od boku.Vzít to na zdviž,a zkusit to tam,když budeš pod autem vyposloucháš víc...
a napr. aj zlý tlmič vibracií na napináku remeňa môže robiť rachot na voľnobehu a nízkych otáčkach a zaklepanie pri zhasnutí motora, nechaj naštartovaný motor a skontroluj či sa netrasie ten tlmič
Jo málem bych zapoměl spojka bere dost nahoře takže se asi blíží její smrt, nemůže to dělat třeba ona?Že když třeba jedu na dvojku chci řadit za tři tak zmačknu spojku a ono to ještě trochu cukne? Jako by byla přilepená, že se neodtáhne úplně.
Tak jsem dal nové středové uložení a stále to trochu klepe a ted to ještě ke všemu když dám dvojku a plnej plyn tak to vzádu celé vibruje . Není tady někdo kdo by mi to dal do kupy a třeba i zrepasoval převodovku? chci to mít vše ok a jsem ochotný i za to zaplatit . Třeba i udělat komplet zadní nápravu.