Ahoj,
omlouvám se, jestli už se to tu někde řešilo, ale nenašel sjem ...
včera jsem jel se svým 523 z TP do Prahy, pak chvíli couračka po praze a zpět. Při příjezdu do TP a následném popojíždění tady se mi ukazatel teploty chladící kapaliny dostal do středního pásma a to červené pole (tam ale ručička zdaleka nebyla) se rozsvítilo.
Trochu mne to vyděsilo, protože se mi to za 3 roky co auto mám ještě nikdy nestalo...
Ráno jsem jel do práce, cca 20 km a těsně před prací to samé. Ručička v prostředním poli a to červené pole se podsvítilo.
Neměl jsem zatím čas pod kapotu ani juknout, nevíte, prosím, co by mohlo být příčinou?
vodu jsem právě nikde pod autem neviděl ... ale je fakt, že jsem ráno jen juknul pod auto a nic jsem neviděl ...
mám strach, aby to nebyla hlava nebo podobná "libovka" ...
pokud máš třeba někde trhlinu na expanzce nebo chladiči tak to může jenom prosakovat a hned se to odpařuje takže pod autem to neuvidíš, ale ztrácí se tlak z okruhu a pak to blbě chladí
Tak už to mám ze servisu potvrzené...je to těsnění pod hlavou...
chlapi na kolik tak vyjde oprava, ať vím, jestli mě v servisu nechtějí natáhnout ... je to moje první oprava bmw ..
a kam jsi to odvezl ?(jsem z Duchcova)
těsnění pod hlavou cca 1500kč, hodně záleží na tom jak je na tom hlava, srovnání a tlaková zkouška cca 1000kč bez vaření,1 prasklina taky cca 1tis, zaléží v jakém stavu byl ten motor co všechno budou muset ještě vyměnit při té montáži, např pokud by se to vařilo tak se mohly zkroutit písty a jsou zaseklé pístní kroužky atd.
kámošovo fotr tam chvíli dělal a taky vymyslel tu předzdívku
kdyby jsi měl favorita tak toho bych jim ještě možná svěřil, ale BMW?
asi docela riskuješ. Ono to určitě odjede, otázkou je jak to pojede a jak dlouho to vydrží.