Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klepání TDS - ne od motoru
-
Ajo,vidis to me nenapadlo,tak sundat prevodovku,dat starter a dat tam srouby a z druhy strany matky,jestli se tam vejdou.... protoze ten starter pokud si dobre pamatuju tam je danej prez blok motoru a az zavit je v prevodovce ne? a melo by to jit... a pak muzes na 100% vyloucit prevodovku,nebo motor
kazdopadne jsem doufal ze to bude bud to lozisko v prevodovce,nebo ten setrvak,ale kdyz to tady nekdo menil a dela mu to furt,to je divny.... leda ze by ten kdo menil ten setrvak daval starsi a ten by byl taky v hajzlu

Ahojte
chcem pridať aj ja jednu skúsenosť mám sice opel omega 2,5tds ale motor je identický.
100 km od domu mi odišla vodna pumpa a príznaky boli identické ako tu už všetci spominali. Na volnobehu buchot a trasenie a ked som zvýšil otačky tak klud.
Ked mi to opravili tak som zistoval prečo sa všetko triaslo a podobne ...vrtula ktorá je pohánaná od čerpadla mala vôlu tym pádom bola vystredená . Pri vyžších otáčkach už to neako dostredovalo a zanikalo to.
V každom prípade po výmene vodnej pumpy totalny klud.
Napadlo ma či tie vybracie nejdu od vrtule .....???
Tolko moja skúsenosť
chcem pridať aj ja jednu skúsenosť mám sice opel omega 2,5tds ale motor je identický.
100 km od domu mi odišla vodna pumpa a príznaky boli identické ako tu už všetci spominali. Na volnobehu buchot a trasenie a ked som zvýšil otačky tak klud.
Ked mi to opravili tak som zistoval prečo sa všetko triaslo a podobne ...vrtula ktorá je pohánaná od čerpadla mala vôlu tym pádom bola vystredená . Pri vyžších otáčkach už to neako dostredovalo a zanikalo to.
V každom prípade po výmene vodnej pumpy totalny klud.
Napadlo ma či tie vybracie nejdu od vrtule .....???
Tolko moja skúsenosť