Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kde je ews jednotka v e39
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
U levého kolena u řidiče, jak je ten otvírací kastlík, tak za ním. Dva křížové šrouby, vytáhneš kastlík, a pak jedna nebo dvě plastové matky. Typ jednotky je podle roku výroby, nejčastější je už EWS3, a ta má černý konektor.
Žlutý konektor mají EWS2.
Ovšem zajímalo by mě, co s tou jednotkou chceš vymýšlet
Žlutý konektor mají EWS2.
Ovšem zajímalo by mě, co s tou jednotkou chceš vymýšlet

-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
9/96 523i jí mám před spolujezdcem a 5/97 528iA je už před kolenem řidiče a jsem zvědavý, jestli půjde na kabeláž pro EWS 2 (asi ta před spolujezdcem) napojit jednotka EWS3 a nebo budu muset přehazovat i svazek, to doufám ne
a ještě taková drobnost před řidičem bílá krabička a v ní šplouchá nějaká tekutina to je co? neví někdo? až budu u auta tak kdyžtak najdu číslo
a ještě taková drobnost před řidičem bílá krabička a v ní šplouchá nějaká tekutina to je co? neví někdo? až budu u auta tak kdyžtak najdu číslo
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Na kabeláž od EWS2 ti jednotka EWS3 bez úprav nepůjde, protože oproti EWS2 obsahuje T/R modul. Ty hodláš dávat ŘJ motoru z 528iA do 523i, nebo co tě vede k téhle úvaze? EWS3 se dávalo snad od 3/97.Bratn píše:9/96 523i jí mám před spolujezdcem a 5/97 528iA je už před kolenem řidiče a jsem zvědavý, jestli půjde na kabeláž pro EWS 2 (asi ta před spolujezdcem) napojit jednotka EWS3 a nebo budu muset přehazovat i svazek, to doufám ne
EWS3 také oproti EWS2 funguje jinak, takže to chce prohlédnout schémata, jestli je taky stejný pinout ŘJ motoru s EWS3 a EWS2. Komunikace mezi jednotkami probíhá jinak u EWS2 (pevné ISN) a EWS3 (plovoucí ISN).