Zdar chlapáci, nechci někoho urazit, ale celkem se mi líbí rozprašovací ostřikovače např. co maj Octávky. Nemá to někdo na E39? Docela bych si je chtěl pořídit, tak prosim rady jestli s tim má někdo zkušenost
Vesa88 píše:Nedavno sme to resili s kamosema, taky me to zajma Ty curky co to dela jsou desny...zlatej Golf
Jsou no, zrovna včera mě jedna ta tryska začla vytáček, protože jsem si je nastavoval a ona se svině vrátila zpátky kde byla před tim... Psal jsem si s týpkem na druhym foru a říkal že to rozprašování na svojí E39 normálně má. Má FL. Tak nevim jestli to u něj předchozí majitel bastlil, nebo to má z výroby, ale chtěl bych to taky
Souhlas, ostrikovani predniho skla moc v BMW na E39 nedoresili. Zena ma Peugeota 206 a tam je to rozprasovaci fantazie. Takze o tom taky uvazuji a jeste ta spotreba te kapaliny. Hlavne v zime nestiham dolivat.
Už dlouho jsem chtěl poptat inovaci ostřikovacích trysek a ejhle - nejsem sám. Uvítám konkrétní zkušenosti, jak bude nad nulou, tak také měním. 4 stříkačky nejsou zkrátka tím pravým ořechovým...
Dnes jsem to zkoumal ve škodováckém servisu, z Octavie tam nepasuje, musela by se zvětšovat díra do kapoty. Z Fobie-II tam rozprašovací tryska jde, ale je trošku volnější - dalo by se upevnit kouskem gumy nebo silikonu. Konektor přepájet problém není. Ale jak je to, když tam jsou dvě hadičky ke každé trysce ==> normální + intenzivní ostřik. Původní tryska má dvě trubičky, škodovácká jen jednu. Spojit dvě hadičky T-kusem zase problém není, ale nemusí se dát do každé hadičky zpětný ventil, aby se jen nepřečerpávala kapalina mezi normálním a intenzivním čištěním a trysky by stříkat nemuseli. Postoupil už někdo dál?
2 starML: Ja kdyz jsem auto koupil, tak jsem musel menit hadicky u ostriku, protoze byli vyhraty a jelikoz se mi na jednom ostriku ulomila jedna ta vetev, tak jsem vyradil intenzivni ostrik a pouzivam jen jednu trysku na kazdem ostriku...Ten intenzivni ostrik mi prijde zbytecnost, jedino co proste chyby je to rozprasovani
Nevíte, jestli jsou ty trysky stejné jak v E38, tak E39? Nemůžu to v ETK najít...Mám E38 a taky by se mi líbilo rozprašování, na inteziv kašlu, stejně to vůbec nepoužívám....