není to práce na půl hoďky - je potřeba : sundat brzdič, unašeč, kotouč, vyndat poloosu pak štít brzdy, povolit 4 šrouby ložiska a jelikož je "zahnilý" tak "vypáčit" z těhlice, potom stáhnout z ložiska náboj kola a přelisovat na nové ložisko (kdyby to prodávali vcelku, dost práce by to ulehčilo ....) a pak už jen dát vše zpět ..... dělal jsem to cca 5 hodin
No tak to je masakr motorovu pilou myslel jsem že za hoďku nebudu mít co dělat hmm tak ta abych si vzal dovolenou.
Cossie píše:není to práce na půl hoďky - je potřeba : sundat brzdič, unašeč, kotouč, vyndat poloosu pak štít brzdy, povolit 4 šrouby ložiska a jelikož je "zahnilý" tak "vypáčit" z těhlice, potom stáhnout z ložiska náboj kola a přelisovat na nové ložisko (kdyby to prodávali vcelku, dost práce by to ulehčilo ....) a pak už jen dát vše zpět ..... dělal jsem to cca 5 hodin
Taky jsem jedno měnil a nemyslím si že jsme toho rezebírali tolik. Největší problém byl dlouhý nástavec na povolení těch čtyřech šroubů zezadu ložiska. I se sháněním cca 1h práce a to ho stejně nikde neměli, takže to nakonec byla "nějaká" improvizace.
Ohledne prelisovani, bud dobrej sverak nebo lis. Jinak zalazi jakou mas motoriazaci, protoze podle toho je velkej nebo malej prumer kloubu polosy a podle toho taky pristup na ty srouby co ten naboj drzej. Pokud mas slabsi benzin, tak to jde v pohode, jestli naftu nebo neco silnejsiho, se bez cstecneho udelani mista neobejdes.
Jo takže jestli to dobře chápu tak se musí náboj kola vylisovat a nalisovat do nového domku s ložiskem?A může to kvůli ložisku i plavat?Mě se to jakoby vlní...a samozřejmně hučí jedna strana...