Čau, mam tu zase jeden vroubek, kterej mi nedá spát Mam v e34 automaticko klimu/topení. Když topení pustim na levé i pravé straně na plný koule, tak z levého výdechu na středovém panelu fouká studený vzduch a z pravého normálně teplý, z výdechů pro zadní cestujcí fouká jen studený z ostatních výdechůnormálně teplý. Nevíte někdo čím to může být? nebo to je normální?nějaké to temperování vzduchu?
No mám E34 teprve krátce, ale co jsem zatím vypozoroval je, že se mi to chová upe stejně s tím rozdílem, že mi ze středu jde studený vzduch z pravého i levého výdechu. Nejvíc to fouká na nohy, a po dlouhém topení se mi zdálo, že jde teplý vzduch i z toho středu, tak možná i tohle má nějakou svojí automatiku, nevím... Nicméně auto to krásně vytopilo na nejpomalejší točky větráku takže jsem to dál nějak neřešil. Taky mám autoklima.
hmm.. nu ovladačem to není ten už sem měnil a těma motorkama?nevim no, ty neovlivňují teplotu vzduchu né? jenom kam ten vzduch bude proudit-nohy, hlava, sklo....nebo máš na mysli jiné?
Na tie predne vyduchy ti nic nepoviem ale zo zadnych ti teply vzduch nepojde vobec, iba z vonku cerstvy alebo ochladeny klimatizaciou. Tak je to holt spravene od vyroby. Az e39 mohla mat vzadu kolecko za priplatok ktore malo cervene a modre pole, tam dokazal ist teply vzduch aj vzadu ale tiez to nebolo vo vybave.
Milosss píše:Na tie predne vyduchy ti nic nepoviem ale zo zadnych ti teply vzduch nepojde vobec, iba z vonku cerstvy alebo ochladeny klimatizaciou. Tak je to holt spravene od vyroby. Az e39 mohla mat vzadu kolecko za priplatok ktore malo cervene a modre pole, tam dokazal ist teply vzduch aj vzadu ale tiez to nebolo vo vybave.
Fakt jo?to je teda pěkně divný, takže když v zimě když bude kosa,zapnu topení, tak těm vzadu bude do xichtu foukat studenej vzduch?
pravděpodobně je někde v čudu motorek co ovládá klapku.
Mě to zase zlobí obráceně - pravá teplo, levá studeno
Pokud se jedná o střed výdech nad rádiem, měl bys tam mít koleko zde se dá regulovat teplej či studenej vzduch - co z tohodle výdechu bude foukat.
No a jelikož jeden motorek na topení nefachá, tak jede jen studenej.
Neměls byste nikdo obrázek, kde u automatického topení(klimy) je ten krokový motůrek horního levého výdechu?už mě to fak mr* když zprava jde horkej vzduch a zleva ledovej, kord teď v mrazech.