Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
topení e34
Čau, mam tu zase jeden vroubek, kterej mi nedá spát
Mam v e34 automaticko klimu/topení. Když topení pustim na levé i pravé straně na plný koule, tak z levého výdechu na středovém panelu fouká studený vzduch a z pravého normálně teplý, z výdechů pro zadní cestujcí fouká jen studený z ostatních výdechůnormálně teplý. Nevíte někdo čím to může být? nebo to je normální?nějaké to temperování vzduchu?
Díky
Díky
-
typhoonmk2
No mám E34 teprve krátce, ale co jsem zatím vypozoroval je, že se mi to chová upe stejně s tím rozdílem, že mi ze středu jde studený vzduch z pravého i levého výdechu. Nejvíc to fouká na nohy, a po dlouhém topení se mi zdálo, že jde teplý vzduch i z toho středu, tak možná i tohle má nějakou svojí automatiku, nevím... Nicméně auto to krásně vytopilo na nejpomalejší točky větráku takže jsem to dál nějak neřešil. Taky mám autoklima.
-
typhoonmk2
Na tie predne vyduchy ti nic nepoviem ale zo zadnych ti teply vzduch nepojde vobec, iba z vonku cerstvy alebo ochladeny klimatizaciou. Tak je to holt spravene od vyroby. Az e39 mohla mat vzadu kolecko za priplatok ktore malo cervene a modre pole, tam dokazal ist teply vzduch aj vzadu ale tiez to nebolo vo vybave.
Milosss píše:Na tie predne vyduchy ti nic nepoviem ale zo zadnych ti teply vzduch nepojde vobec, iba z vonku cerstvy alebo ochladeny klimatizaciou. Tak je to holt spravene od vyroby. Az e39 mohla mat vzadu kolecko za priplatok ktore malo cervene a modre pole, tam dokazal ist teply vzduch aj vzadu ale tiez to nebolo vo vybave.
Fakt jo?to je teda pěkně divný, takže když v zimě když bude kosa,zapnu topení, tak těm vzadu bude do xichtu foukat studenej vzduch?
-
Pivson
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
pravděpodobně je někde v čudu motorek co ovládá klapku.
Mě to zase zlobí obráceně - pravá teplo, levá studeno
Pokud se jedná o střed výdech nad rádiem, měl bys tam mít koleko zde se dá regulovat teplej či studenej vzduch - co z tohodle výdechu bude foukat.
No a jelikož jeden motorek na topení nefachá, tak jede jen studenej.
žádná sranda to měnit
Mě to zase zlobí obráceně - pravá teplo, levá studeno
Pokud se jedná o střed výdech nad rádiem, měl bys tam mít koleko zde se dá regulovat teplej či studenej vzduch - co z tohodle výdechu bude foukat.
No a jelikož jeden motorek na topení nefachá, tak jede jen studenej.
žádná sranda to měnit