Nic takového jsem nenašel. Jediná korekce je spotřeby. Kde to je?JED55CZ píše:Neco tam je, ale +-3 stupne tusim...7 je moclandys píše:Mě ukazuje teploměr vždy o cca 7°C míň, než je skutečnost. Není v BC s navi+tv taky nějaké skryté menu, kde se to dá přecejchovat?
Cece, ted se Ti to snazim najit a taky z toho nejsem zrovna chytrej, nevim, zda to bylo primo v menu navi (MK II), ale fakt uz jsem koukal na nejaky servisni manual k BC, kde mimo jine byla i korekce teploty.. Je to uz nejaky patek a kde jsem na to natrefil vzpominam marne..zkus to tady prohledatjurasis píše:Nic takového jsem nenašel. Jediná korekce je spotřeby. Kde to je?JED55CZ píše:Neco tam je, ale +-3 stupne tusim...7 je moclandys píše:Mě ukazuje teploměr vždy o cca 7°C míň, než je skutečnost. Není v BC s navi+tv taky nějaké skryté menu, kde se to dá přecejchovat?
Já mám hledat argumenty pro Tvé zbrklé tvrzení? Zajímavý přístup...JED55CZ píše: Cece, ted se Ti to snazim najit a taky z toho nejsem zrovna chytrej, nevim, zda to bylo primo v menu navi (MK II), ale fakt uz jsem koukal na nejaky servisni manual k BC, kde mimo jine byla i korekce teploty.. Je to uz nejaky patek a kde jsem na to natrefil vzpominam marne..zkus to tady prohledat
Prr kamarade, asi jsme se nepochopili... argumenty hledat nemusis, nechtel jsem Te ohromit svoji ne/znalosti, ale prispet svoji zkusenosti k reseni Tveho problemujurasis píše:Já mám hledat argumenty pro Tvé zbrklé tvrzení? Zajímavý přístup...JED55CZ píše: Cece, ted se Ti to snazim najit a taky z toho nejsem zrovna chytrej, nevim, zda to bylo primo v menu navi (MK II), ale fakt uz jsem koukal na nejaky servisni manual k BC, kde mimo jine byla i korekce teploty.. Je to uz nejaky patek a kde jsem na to natrefil vzpominam marne..zkus to tady prohledat
Právě že mám BC s navi MKII hodně prolezlou.
Navíc logika přítomnosti této korekce v navigaci je zajímavá. Mimochodem je to poslední jednotka, která by venkovní teplotu potřebovala znát (jakože třeba HKL ji používá)...