Chlapi,chci se zeptat,jestli jste to už někdo řešil,najednou se mi dostává vlhkost do pravého předního světla,i se mi trochu potí,zatím to bylo vždy jen hodně malinko,ale teď za poslední 2 týdny se to orosilo fakt hodně.Rozebíral jste to někdo,případně někde přetěsňoval??Předem díky za rady,pokud nějaký budou
PS:Světla jsou samozřejmně originály,žádná druhovýroba!
ted jsem si je nechal přebrousit a když se to milo s otevřenou kapotou pod vapkou tak se mě to stejné co tobě taky trochu zamlžilo. U mě je problém v tom, že ta guma co je za xenonem tak už moc netěsni a je takova popraskana, a další věc, mam LEDky na AE z BMWstyle a sou tam taky hodně navolno, a tama se dostane ta vlhkost dovnitř. Myslím že by na to mohla fungovat zase ta fligna, že vemeš vysoušecí pytlík z BOT a tak co se dava ( s těma silikonovejma kuličkama, či co to je ) a hodíš ho za tu gumu ze zadu do světla,
taky to tak budu řešit.
Hodně zdaru
Jak přebrousit,ty sis nechal přebrousit ten přední plast??Jakože aby to bylo bez těch teček od kamínků a celkové čistý,což?!Jinak,musím na to juknout,nejradši bych to rozebral celý a vyčistil i zevnitř,ale tak se pro jistotu ptám,abych pak něco nerval,neulomil,tak jestli s tím má někdo zkušenosti!?
rozebrat,znamena dat do pece, a pak přetěsnit (údajně) což je takove naprd, ale většinou sou vevnitř čiste, spíše se ti tam dostala vlhkost, bud skrz prasklinu, nebo zadem jak mě.
Jinak ano od kaminku a tak sem je leštil
Ja řešil do teď stejnej problém na předfaceliftu. Koupil jsem krytky s bílýma blinkrama. Vyměnil jsem je a za dva dny když pršelo se to neskutečně zamlžilo. Někdo tu psal, že to vyřeší jen nová těsnící guma. Takže jsem za ní vyplázl asi 700,- a stejně to nepomohlo. Vyřešil to až úplně jinej kryt světla. U pofaceliftu je to složitější v tom, že ty světla nejdou rozebrat. Jediná možnost je jak už bylo napsáno v peci rozehřát a oddělit. Být tebou tak je nejdřív vyndám a prohlédnu zda není někde nějaká prasklinka. Pak bych řešil co dál...
No jó,nejhorší je,že je to v podstatě taková prkotina,žádnej zásadní technickej problém,ale člověka to stejně pěkně ser...,když na to má koukat,kazí to celkovej dojem
Já mlžení řeším taky, a jak povídal magic- Hlavně vzadu pořádně mrkni jak ti těsní všechny žárovky a patice, protože vše je potenciálním vstupem vlhka do světla. Kdybys tam měl někde prasklinu, tak by sis jí určitě všimnul. Hlavně ty zadní těsnící gumy zkontroluj.
Edit Admin:
Nekopírujte poslední příspěvky. Prosím, dodržujte pravidla této sekce.
Pani je to jednoduche staci obicajni silikon najlepsie priesvitni co sa pouziva na pretesnovanie v sprche a podobne.pretesnit po vonkajsej strane ako je predni presvitni plast a je spoeni s ciernim prvi a jedini spoj co je napevno lepeni nie ako sa deli svetilo kde je tesnenie.ocistit plochy odmastnit prejst silikonom nechat zaschnut a je to funguje to u kazdeho auta a zkeho kolvek svetla uz som ich tak opravil dost vela.Vela zdaru
Zabudol som dodat ze to svetlo treba z vnutra vysusit a pre menej zrucnich ak to nechcu otvarat tak vybrat ziarovky a nechat presusit v teple alebo pri radiatore nie priamo na nom! aby sa neposkodilo svetlo je to plast !
dovolil bych si obnovit staré forum. taky jsme dnes objevil vlhkost ve světle. problém je ale asi v tom, že je tam malinká prasklina asi od kamínku. mám v plánu v nejbližší době vyleštit kryty, je nejaký způsob jak opravit tu prasklinu? jedná se o e39, FL