Po výměně zadního nárazníku za M-Paket (s otvorem pro tažné) mi nejde stavající tažné zasunout - naráží do nárazníku. Je tu někdo, kdo by mi pomohl, popř. vyměnil za delší bajonet (v časti, která se zasouvá do samotného tažného zařízení)? Soudruzi z BMW asi dělaly dva typy bajonetů... Řešil to už někdo?
Díky všem za pomoc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tažné e39
Zkusil jsem udělat reálné foto a trošku to změřil.
Tam, kde je končí ta kóta 95mm, tam to naráží zespoda do nárazníku
Jinak jedná se o e39 kombi
EDIT: Nechce se mi zobrazit foto
Nahrál jsem to na ulož to
http://uloz.to/5996943/tazne-e39.jpg
Tam, kde je končí ta kóta 95mm, tam to naráží zespoda do nárazníku

Jinak jedná se o e39 kombi
EDIT: Nechce se mi zobrazit foto

Nahrál jsem to na ulož to
http://uloz.to/5996943/tazne-e39.jpg
- Přílohy
-
- tažné e39.JPG (166.31 KiB) Zobrazeno 618 x
Jj, o rozdílu mezi sedanem a kombi vím. Mohl by mi prosím někdo změřit bajonet na svém autě (kombi), abych zjistil, zdali se opravdu dělalo více druhů? Přece je blbost, aby se dělalo víc druhů M-Packetových nárazníků...
Nebo nevím, kde už je chyba. Se starým nárazníkem nebyl problém tažné (bajonet) nandat.
Nebo nevím, kde už je chyba. Se starým nárazníkem nebyl problém tažné (bajonet) nandat.
e39 v M-Paketu s tažným mám, ale podle názvu topicu jsem nepoznal, co hledáš a zabloudil sem spíš náhodou
Tažný je Westfalia, ten hák má malinko jinej tvar, nemá to prohnutí v dolní části. U některých rozměrů mi není jasné, k čemu se ta kóta vztahuje, nicméně to co máš ty 85 já mám 90 a to co máš ty 95 mám já 130 - to jsem bral k začátku té zatáčky. Pokud bych to vzal k tomu trojúhelníku na těle háku, je to 120.

Tažný je Westfalia, ten hák má malinko jinej tvar, nemá to prohnutí v dolní části. U některých rozměrů mi není jasné, k čemu se ta kóta vztahuje, nicméně to co máš ty 85 já mám 90 a to co máš ty 95 mám já 130 - to jsem bral k začátku té zatáčky. Pokud bych to vzal k tomu trojúhelníku na těle háku, je to 120.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...