zjistil jsem že mám podobnej problém, auto od 160 pomalu zpomaluje a přes 190 se nedostanu. Jinak jezdí uplně krásně a akceleruje parádně.
ale z toho sání tady čouhá nějaká hadička, ze spoda, která nikam nevede - má vést teda někam k tomu palivovýmu filtru? a kam přesně?? nemůžu najít nic volnýho kam bych jí mohl zapojit.
ta hadička vede od sání asi deset cm vlevo od měrky oleje, vede k palivovému filtru na kterém je takový bazmek do kterého vedou dráty. ta hadička vede ze spodu do toho snímače. lépe to podat neumím tak sry
mirinek píše:ta hadička vede od sání asi deset cm vlevo od měrky oleje, vede k palivovému filtru na kterém je takový bazmek do kterého vedou dráty. ta hadička vede ze spodu do toho snímače. lépe to podat neumím tak sry
Díky. Měsíc jsem nevěděl, čím to je, byl jsem i u automechanika a ani ten na nic nepřišel. Nakonec taková maličkost. Hadička už na konci pod sáním přestala pružit a sjela dolů, ale nebylo to vidět. Kousek jsem ji zkrátil, nasadil a opět to jede jak má. Díky.
bylo by možný mi to najít někde podle nějakého výkresu,,dnes jsem to testoval a jede mi to normálně ,,do kopce jednička normálně ,a i nad 160 to po přišlápnutí leze vesele na horu sice do kopečka moc ne ale po rovině tahne do 200 normálně na 14-ti letý auto...
tak jediný co jsem tam našel byl přívod paliva od podavácího čerpadla a vývod paliva od filtru k čerpadlu rozdělovacího a pak jakýsi čidlo a dva drátky od něj a to bych řek že půjde do ŘJ. tudíš nevím o čem je řeč.
jednou jsem tu řešil jakousi odpojenou hadičku která mi vede od spodu sání a je zavřená šroubkem a jen tak tam visí ...a le to bych řek že je to od EGR snímače....jsem zmaten