Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
A nemáš ho tam? Origo je s odendávací koulí, že ani nepoznáš, že tam není.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vzadu na nárazníku je takový velký dekl (v barvě nárazníku), který jde sundat (odtrhnout) a pod ním je díra na kouli a u ní zásuvka na elektriku - jestli ji tam máš, tak ji máš...
Jinak tu sundavací kouli bys měl mít u rezervy (u mého e39 Touring je to pod platem vpravo vedle rezervy).
ahoj,mám dotaz k tématu, chci dávat TZ na e39, jak je to s elektrikou? Můžu to napojit od zadních světel jako u normálního auta nebo je tan nějaká prekérka kvůli BC?
nevim jak predfacelift,ale facelift (od 9/2000) to ma urcite tak ze tazne ma svoji jednotku ktera je paralelne napojena na draty svetel (zjednodusene receno) a pomoci elektroniky a pomocneho silneho privodu 12V pak posila napeti do zarovek tazneho. Kdyby se to zapojilo primo,BC by byl zmateny a hlasil by chyby. Navic mlhovka a zpatecka je ovladana datovou linkou z lichtmodulu do te jednotky tazneho zvlast ale pokud se nemylim,zato to pak umi posilat na BC zpravy o chybach zarovek na vleku... Zaver je takovy ze natvrdo to pripojit na svetla jde,ALE asi BC bide hlasit chyby pri pripojeni vleku.
díky moc za vysvětlení, no mě šlo hlavně o to,abych v případě,že to zapojím natvrdku, nic neodpálil, to,že mi to při zapojení vleku bude hlásit chyby asi zkousnu, zas tak často vlek tahat nebudu...
mno radsi si to ale jeste over,pokud se nemylim tak napeti ke svetlum je spinane lichtmodulem tranzistorove a ty jsou mozna stavene na nejakou max zatez,nevim.. Ale na druhou stranu znam lidi co to natvrdo maji a svetla jim sviti,tak babo rad...