Zadní světla - díky letkám místo žárovek BC píše chybu. Kde sehnat licht modul?
Přední světla - parkovačky a blinkry mají jinou patici. Existuje nějaká redukce nebo musím ucvakat původní konektory a vyměnit je za jiné?

třeba se to několikrát řešilo, ale asi nějaký záhadný klíčový slova, protože jsem to nenašel. Nikdy jsem se s tím nesetkal, tak mně to překvapilo, když jsem už přehozený světlo musel vracet zpátkylibovka píše:A další.Už se to tu řešilo několikrát.Konektory si ustříhni na vrakáči a naletuj.Redukce se dělaj ,ale jedna stojí asi 200kč.No a s lichtmodulem to není jen tak.Ten se musí nakodovat k autu jinak se ti rozsvítí bod na palubce.Jinak tam jdou snad dát nějaký odpory.
 . Každej den se člověk přiučí něco nového
 . Každej den se člověk přiučí něco nového   .
 .Pokud tam zapojíš ty baypasy, tak to na diag nemusí.stallker píše:zdravim, koupil jsem zadní faceliftové světla e39 touring, mám k nim i origo lichtmoduly (dvě hliníkové krabičkyjestli je to teda ono). Bude stačit když to zapojim na před face aby to nehlásilo chybu a nepoblikávali ledky, nebo se to musí i tak nastavit přes diagnostiku?

e39 před FL), tak mi po tel. poradil ať nejdřív mrknu na číslo LKM modulu (nebo jak se to jmenuje), mám myslim CI 16 a na tom tenkrát neuměl rozchodit to US denní svícení.
  e39 před FL), tak mi po tel. poradil ať nejdřív mrknu na číslo LKM modulu (nebo jak se to jmenuje), mám myslim CI 16 a na tom tenkrát neuměl rozchodit to US denní svícení.