Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E61 535d Automatické zavírání kufru
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 4002
Potreboval bych poradit.Přestalo mi fungovat elektrické zavíráná kufru spínačem na zadních vratech.Jdou zavřít klíčem nebo opětovným stiskem vnější kliky.Byl jsem v servisu Auto Grál v UL a prý přehrát SW.Ale tomu moc nevěřím.Myslím,že to bude něco s kabelama,které se lámou při otvírání a zavírání.Díky za radu a pomoc
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Ahoj, v E60/61 se moc nevyznám, takže jen pár obrázků. Skutečně to vypadá na zlomený kabel, ale víc si netroufám. Hlavně bych řekl, že doteď to fungovalo, tak na co přehrávat SW, jen to stojí prachy.fik001 píše:Potreboval bych poradit.Přestalo mi fungovat elektrické zavíráná kufru spínačem na zadních vratech.Jdou zavřít klíčem nebo opětovným stiskem vnější kliky.Byl jsem v servisu Auto Grál v UL a prý přehrát SW.Ale tomu moc nevěřím.Myslím,že to bude něco s kabelama,které se lámou při otvírání a zavírání.Díky za radu a pomoc

- Přílohy
-
- E60 E61 Zentralverriegelung Heckklappe.jpg (60.95 KiB) Zobrazeno 309 x
-
- E60 E61 Automatische Heckklappe.jpg (75.81 KiB) Zobrazeno 309 x
zvedni sklo, pod pravym pantem jsou videt kabely, zatlac na ne sroubovakem, kdyz to zacne fungovat, jsou preklesane... vyndat PZ repro, oddelat ty plasty na viku kufru u pantu, tu plech krytku pantu-vedeni kabelu, presmiknout, natahnout nove, spajet, zadelat... prace na 2hod...
“Ability is what you're capable of doing.”