Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 cistenie prednych svetlometov
Hyri píše:Predstava ze to plexisklo brusim smirglom mi pride dosttake neviem.....daju sa kupit tie predne kryty zvlast? asi je rozdiel facelift a pred facelift.Mna zaujmaje facelift.
Smirek o zrnitosti 2000 neni zadny problem. Je to jako brusna pasta. Navic kdyz to brousis pod vodou, tak je to uplne v pohode. Zalestuji se tim i laky.
Ahoj, vím že to sem moc nepatří,ale nejde mi otevřít nové téma.
Mám problém s pravým xenonem-když zapnu světla, tak se mi automaticky nastaví xenony, ale pravej začal nějak blbnout a sem tam zůstane dole a v motorku to jen zabrní, jakokdyž se sekne papír v kopírce...
Z toho v poho, z toho to udělá.
Nevíte někdo co stím, nebo je motorek v prd.li???
Děkuji za rady
Mám problém s pravým xenonem-když zapnu světla, tak se mi automaticky nastaví xenony, ale pravej začal nějak blbnout a sem tam zůstane dole a v motorku to jen zabrní, jakokdyž se sekne papír v kopírce...

Děkuji za rady

DCX11 píše:Ahoj, vím že to sem moc nepatří,ale nejde mi otevřít nové téma.
Mám problém s pravým xenonem-když zapnu světla, tak se mi automaticky nastaví xenony, ale pravej začal nějak blbnout a sem tam zůstane dole a v motorku to jen zabrní, jakokdyž se sekne papír v kopírce...Z toho v poho, z toho to udělá.
Děkuji za rady
Promiň,s motorkem nevím ale zaujala mě ta věta - co to znamená
-
- Kontaktovat uživatele:
DCX11 píše:Mno že někdy se to pravé světlo zvedne bez problému a bez toho zmiňovaného zvuku, nekdy se zvedne s rachotem a někdy se nezvedne.... Toť vše...
to vypadá na zlomená táhla nastavení sklonu paraboly uvnitř světla.
zkus chytnout za konektor výbojky který čouhá ze světlometu a pohnout směrem nahoru a dolu, pokud to jde, jsou zlomená ta táhla uvnitř, pokud se to nehne, je chyba někde jinde.
(jde to lépe když budeš hýbat i s konektorem dálkových)
kdyby někdo chtěl, opravná sada na 1 světlo mi zbyla, nerozbalená, prodám za 250,-
-
- Kontaktovat uživatele:
DCX11 píše:Máš pravdu-jde tim pohnout normálně rukou.Takže říkáš, že táhla? Tak a co ted stím a jak je možné, že se to stalo? Únava materiálu???
ýnava materiálu, původní táhla jsou bílá a dost křehká, táhla z opravné sady jsou růžová, asi z pevnějšího materiálu. je to častá závada, návod jak to vyměnit najdeš tady na fóru nebo dej hledat "broken e39 headlights" apod.
Když to uděláš od papíru 450 postupně do 2000 tak ne. Tou dvoutisícovkou to musíš hodně vybrousit.
Obědnal jsem tohle.
http://www.autolesk.cz/e-shop/index.php?item=32
Ručně jsem to brousil a pak na vrtačku to co je v té sadě.
Obědnal jsem tohle.
http://www.autolesk.cz/e-shop/index.php?item=32
Ručně jsem to brousil a pak na vrtačku to co je v té sadě.
- cmelak
radikator:
Otevírám znovu toto téma, protože jsem teď zakoupil po FL přední lampy a jsou vpředu dost poškrábaný a chtěl bych to taky zkusit těma šmirglama pod vodou, musím sundat samotnej kryt nebo si to dělal přímo na světle samotným?
A je k tomu ta pasta na konci nutná? Kotouč na vrtačku nemám, nešlo by to i bez?
Díky.
Otevírám znovu toto téma, protože jsem teď zakoupil po FL přední lampy a jsou vpředu dost poškrábaný a chtěl bych to taky zkusit těma šmirglama pod vodou, musím sundat samotnej kryt nebo si to dělal přímo na světle samotným?
A je k tomu ta pasta na konci nutná? Kotouč na vrtačku nemám, nešlo by to i bez?
Díky.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD