Dělal to někdo na e39 ?? Má někdo nějaké zkušenosti??? Uvítám každou radu a postřeh... A i klidně fotky ze zástavby, prostě vše.
Díky moc

patriot píše:Poradte, chci na e39 dokončit Mpaket na zadku, chci dokoupit M zadní nárazník, lampy a hlavně ty 4 roury, co se mi moc líbí ... Slyšel jsem ale, že to dost pracné... a asi i nákladné.
Dělal to někdo na e39 ?? Má někdo nějaké zkušenosti??? Uvítám každou radu a postřeh... A i klidně fotky ze zástavby, prostě vše.
Díky moc
patriot píše:Co máš proti 4 výfukum ??![]()
![]()
Jo a ventilů mám 24, né 12
patriot píše:for Eric
Díky moc, takhle si představuji kvalitní odpověď, podtrženou fotodokumentací. Těch 13 tis bylo i s prací ??? Nebo jen za materiál ?? Kolik stály ty koncovky a jaký mají průměr???
No jinak to máš moc pěkný a hlavně super motorizace, závidím. To se nedivím, že je super zvuk, V8 a 286 PS udělá své. Jen bych tam dal ještě tu odtrhovou lištu na víko kufru, já ji tam mám a je to pěkné. Nepřemýšlel si o tom ???![]()
for Francis
Co máš proti 4 výfukum ??![]()
![]()
Jo a ventilů mám 24, né 12
Vlasta píše:Vejfuk vypadá řemeslně zvládnutej excelentně. Akorát škoda toho domorobo difuzoru.
eric píše:Vlasta píše:Vejfuk vypadá řemeslně zvládnutej excelentně. Akorát škoda toho domorobo difuzoru.
To je origoš,žádný domorobo,akorát že se mi to nahoře trochu odchlíplo asi tím teplem,mám to omotaný takovým spešl hadrem tu rouru pod tím,co se dává na vejfuky,ale stejně no.Na jaře to plánuju líp spasovat,případně přilepit,aby to sedělo
jurasis píše:eric píše:Vlasta píše:Vejfuk vypadá řemeslně zvládnutej excelentně. Akorát škoda toho domorobo difuzoru.
To je origoš,žádný domorobo,akorát že se mi to nahoře trochu odchlíplo asi tím teplem,mám to omotaný takovým spešl hadrem tu rouru pod tím,co se dává na vejfuky,ale stejně no.Na jaře to plánuju líp spasovat,případně přilepit,aby to sedělo
Tak tak, vypadá moc dobře... A plast většinou přílišné teplo nevydrží![]()
Chce to ( ideálně chtělo před tím...) dát mezi kus plechu, jako štít...
jurasis píše:Ono stačí, když tam bude minimální mezera mezi trubkou a štítem a štítem a plastem. Pokud možno směrem k trubce vyleštěno.
Za tím plechem se teplota rapidně sníží...
Horší bude vyrovnat ten plast, když už je zkroucenej...