Taky mě to tak přijde, nevím o co mu jde, prudí jakoby o kriminál šlo jemuTashiro píše:To auto si mu prodal ty nebo co????Maxiczech píše:Na foto se laskavě vyser a nic už sem neblej!!!

Heheee,ty ně bavíš...se podělím s něčím co je trochu origo...klídně to rozmáznu i v občenskem juduMaxiczech píše:To bavor3568: Podívej, vůbec jsem nezpochybňoval to, co jsi tady napsal. Jen ti píšu názor, jak bych tuhle věc řešil já. Nijak bych to nerozmazával, toť vše. Vyřídil bych si to osobně s tím týpkem, co ti to prodal.
Jinak nechápu, kde bereš takové zhovadilosti, jako že jsem netahavej, a že mě živý maminka s tatínkem.To už mám vážně dost.. To je vidět, co seš za magora. Tak si tu nádrž pěkně užij. Kdyby ti jí chtěl vomlátit vo makovici..
Jen si dej pozor ať to není nějaká vyfetlá a vystihovaná smažka která si bude myslet že je v ohrožení a udělá cokoli, za to to nestojí.bavor3568 píše:A máme tady jedno finále....Týpek vod kterýho jsem to koupil nyní , údajně o ničem neví...prý po cestě do Phy.musel 5* tankovat a podobně.až po odkrytí plechu v kufru na to přišly....Dělali tam hlavu a kliku , turbo,čerpadlo......prostě snad všechno...S ledasčím souhlasím,páč něco vážně dělaný je.navíc jsem zjistíl že dělal v autotopu a kluci z benexu o něm ledasco ví....Budu pátrat po tom kdo je taková ku... že prodá káru a ani tam nedá původní nádrž.Tu plechovou vystříhánku mu hodím do kvartýru...Když už někdo vozí , tak člověk s mozkem neprodá auto v upraveném stavu...ještě přidám poznatky , pozítří mám cestu do karviná tak majitele dohledám.
Presne ako píše Whizkyn mám pár nepekných skúseností s dealermi a spotrebitelmi týchto svinstiev a fakt ti to nestojí zato sa s nimi dostat do krížku, tie hovada absolútne p¨nepoužívajú hlavu a sú schopní urobit čokolvek aby sa ta zbavili!Whizkyn píše:Jen si dej pozor ať to není nějaká vyfetlá a vystihovaná smažka která si bude myslet že je v ohrožení a udělá cokoli, za to to nestojí.bavor3568 píše:A máme tady jedno finále....Týpek vod kterýho jsem to koupil nyní , údajně o ničem neví...prý po cestě do Phy.musel 5* tankovat a podobně.až po odkrytí plechu v kufru na to přišly....Dělali tam hlavu a kliku , turbo,čerpadlo......prostě snad všechno...S ledasčím souhlasím,páč něco vážně dělaný je.navíc jsem zjistíl že dělal v autotopu a kluci z benexu o něm ledasco ví....Budu pátrat po tom kdo je taková ku... že prodá káru a ani tam nedá původní nádrž.Tu plechovou vystříhánku mu hodím do kvartýru...Když už někdo vozí , tak člověk s mozkem neprodá auto v upraveném stavu...ještě přidám poznatky , pozítří mám cestu do karviná tak majitele dohledám.