Tashiro píše:Maxiczech píše:Na foto se laskavě vyser a nic už sem neblej!!!
To auto si mu prodal ty nebo co????
Taky mě to tak přijde, nevím o co mu jde, prudí jakoby o kriminál šlo jemu

Maxiczech píše:To bavor3568: Podívej, vůbec jsem nezpochybňoval to, co jsi tady napsal. Jen ti píšu názor, jak bych tuhle věc řešil já. Nijak bych to nerozmazával, toť vše. Vyřídil bych si to osobně s tím týpkem, co ti to prodal.
Jinak nechápu, kde bereš takové zhovadilosti, jako že jsem netahavej, a že mě živý maminka s tatínkem.To už mám vážně dost.. To je vidět, co seš za magora. Tak si tu nádrž pěkně užij. Kdyby ti jí chtěl vomlátit vo makovici..
bavor3568 píše:A máme tady jedno finále....Týpek vod kterýho jsem to koupil nyní , údajně o ničem neví...prý po cestě do Phy.musel 5* tankovat a podobně.až po odkrytí plechu v kufru na to přišly....Dělali tam hlavu a kliku , turbo,čerpadlo......prostě snad všechno...S ledasčím souhlasím,páč něco vážně dělaný je.navíc jsem zjistíl že dělal v autotopu a kluci z benexu o něm ledasco ví....Budu pátrat po tom kdo je taková ku... že prodá káru a ani tam nedá původní nádrž.Tu plechovou vystříhánku mu hodím do kvartýru...Když už někdo vozí , tak člověk s mozkem neprodá auto v upraveném stavu...ještě přidám poznatky , pozítří mám cestu do karviná tak majitele dohledám.
Whizkyn píše:bavor3568 píše:A máme tady jedno finále....Týpek vod kterýho jsem to koupil nyní , údajně o ničem neví...prý po cestě do Phy.musel 5* tankovat a podobně.až po odkrytí plechu v kufru na to přišly....Dělali tam hlavu a kliku , turbo,čerpadlo......prostě snad všechno...S ledasčím souhlasím,páč něco vážně dělaný je.navíc jsem zjistíl že dělal v autotopu a kluci z benexu o něm ledasco ví....Budu pátrat po tom kdo je taková ku... že prodá káru a ani tam nedá původní nádrž.Tu plechovou vystříhánku mu hodím do kvartýru...Když už někdo vozí , tak člověk s mozkem neprodá auto v upraveném stavu...ještě přidám poznatky , pozítří mám cestu do karviná tak majitele dohledám.
Jen si dej pozor ať to není nějaká vyfetlá a vystihovaná smažka která si bude myslet že je v ohrožení a udělá cokoli, za to to nestojí.