Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

What a fu.. to snad ne?!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Whizkyn »

Tashiro píše:
Maxiczech píše:Na foto se laskavě vyser a nic už sem neblej!!!

To auto si mu prodal ty nebo co????

Taky mě to tak přijde, nevím o co mu jde, prudí jakoby o kriminál šlo jemu :lol: :lol: 8)
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od BMWPower »

2,4 diesel má nádrž plastovou... :wink: Takže to původní majitel zalátal tavnou pistolí...Jinak teda po oddělaní plechu v kufru samý koberce a kartony? To jako místo plováku? Moc se díváš na krimi seriály na Nově...

Jinak teda tímhle běž krmit svoji babku....ne nás... :wink:

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
vilejs

#23 Příspěvek od vilejs »

no uz to foto poprosime.aspon nejake..odfot si bakulu a posli to sem..alebo nieco uz..vsak tu cakame ako kari na zazrak.
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Hyri »

matere :D kari zazrak na prirodno :D
vilejs

#25 Příspěvek od vilejs »

bawor3568 nas ojebal. je to omastek.ziadne foto nebude...to je jasne.tak som sa tesil ze uvidim 8litrovu nadrz :cry:
bavor3568

#27 Příspěvek od bavor3568 »

Pár potrhlejch jedinců prostě nechápe , že se lidi musej ohánět za těma kulatejma věcma co se jmenujou peníze...Nejsem zhovadilej fracek jeko třeba maxík , do kterýho serou love tatínek a maminka....Já na svůj servis musím makat!!!!!A to rukama troubo , takže holt člověk po 12hodinách v práci nemá moc čas řešit méně důležitý věci....Fafejta velice si tě vážím opravdu.Už jen za tvůj fajn přístup , ale málo kdo by nechal k pašování plastovou nádrž :D řešil jsem jak přidat fotky přímo na stránkky,ale ňák sem na to nepřišel.....jináč nepříjdu jako na kriminální stanici a řeknu-dobrej tady vám nesu jednu nádrž a můžete mi laskavě ještě proklepnout auto co v tom ten franta vozil a kde????!!!Kucíííí BMW zdar a sílu.
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od BMWPower »

Hale ho!!! 8O 8O 8O

Tak tímto beru zpět to co jsem napsal výše a velice se omlouvám... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Fakt sorry ale vypadalo to, že nás opíjíš rohlíkem...ještě jednou se omlouvám... :oops: :oops: :oops:
fafejta

#29 Příspěvek od fafejta »

xx
bavor3568

#30 Příspěvek od bavor3568 »

vůbec se neomlouvat.....nejde to vzít zpět :pivo: prostě jsem se k tomu dříve nedostal a taky mě mrzí že jsem to nezdokumentoval foto za fotkou....člověk když robi tak nemá jak se říká na blbosti čas :D nééééé,sem juzek.
ras11

#31 Příspěvek od ras11 »

parada... mohol si to strelit dalej ako "specialnu upravu" na zarobkovu cinnost :D

potom sem napis aky si dostal koment od povodneho majitela :lol:
bavor3568

#32 Příspěvek od bavor3568 »

jjj...sem se k tomu ještě nedostal...doufám že to zítra zvládnu...sem taky řádně zvědavej...Ten týpek vypadal hodně solidně...má v ostravě servis motorek....je mi jasný jak si na to vydělal 8) :evil: parchant.
vilejs

#33 Příspěvek od vilejs »

ty vogo! to je ale nadrz.dik za foto!to som este nevidel 8O
Tashiro

#34 Příspěvek od Tashiro »

Tak to je hustý ... hlavně ta pěna na bocích. Dej pak vědět jak si dopadl.
Maxiczech

#35 Příspěvek od Maxiczech »

To bavor3568: Podívej, vůbec jsem nezpochybňoval to, co jsi tady napsal. Jen ti píšu názor, jak bych tuhle věc řešil já. Nijak bych to nerozmazával, toť vše. Vyřídil bych si to osobně s tím týpkem, co ti to prodal.
Jinak nechápu, kde bereš takové zhovadilosti, jako že jsem netahavej, a že mě živý maminka s tatínkem. :roll: To už mám vážně dost.. To je vidět, co seš za magora. Tak si tu nádrž pěkně užij. Kdyby ti jí chtěl vomlátit vo makovici.. :evil:
bavor3568

#36 Příspěvek od bavor3568 »

Maxiczech píše:To bavor3568: Podívej, vůbec jsem nezpochybňoval to, co jsi tady napsal. Jen ti píšu názor, jak bych tuhle věc řešil já. Nijak bych to nerozmazával, toť vše. Vyřídil bych si to osobně s tím týpkem, co ti to prodal.
Jinak nechápu, kde bereš takové zhovadilosti, jako že jsem netahavej, a že mě živý maminka s tatínkem. :roll: To už mám vážně dost.. To je vidět, co seš za magora. Tak si tu nádrž pěkně užij. Kdyby ti jí chtěl vomlátit vo makovici.. :evil:

Heheee,ty ně bavíš...se podělím s něčím co je trochu origo...klídně to rozmáznu i v občenskem judu :D
bavor3568

#37 Příspěvek od bavor3568 »

A máme tady jedno finále....Týpek vod kterýho jsem to koupil nyní , údajně o ničem neví...prý po cestě do Phy.musel 5* tankovat a podobně.až po odkrytí plechu v kufru na to přišly....Dělali tam hlavu a kliku , turbo,čerpadlo......prostě snad všechno...S ledasčím souhlasím,páč něco vážně dělaný je.navíc jsem zjistíl že dělal v autotopu a kluci z benexu o něm ledasco ví....Budu pátrat po tom kdo je taková ku... že prodá káru a ani tam nedá původní nádrž.Tu plechovou vystříhánku mu hodím do kvartýru...Když už někdo vozí , tak člověk s mozkem neprodá auto v upraveném stavu...ještě přidám poznatky , pozítří mám cestu do karviná tak majitele dohledám.
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Whizkyn »

bavor3568 píše:A máme tady jedno finále....Týpek vod kterýho jsem to koupil nyní , údajně o ničem neví...prý po cestě do Phy.musel 5* tankovat a podobně.až po odkrytí plechu v kufru na to přišly....Dělali tam hlavu a kliku , turbo,čerpadlo......prostě snad všechno...S ledasčím souhlasím,páč něco vážně dělaný je.navíc jsem zjistíl že dělal v autotopu a kluci z benexu o něm ledasco ví....Budu pátrat po tom kdo je taková ku... že prodá káru a ani tam nedá původní nádrž.Tu plechovou vystříhánku mu hodím do kvartýru...Když už někdo vozí , tak člověk s mozkem neprodá auto v upraveném stavu...ještě přidám poznatky , pozítří mám cestu do karviná tak majitele dohledám.

Jen si dej pozor ať to není nějaká vyfetlá a vystihovaná smažka která si bude myslet že je v ohrožení a udělá cokoli, za to to nestojí. 8)
joshua666666

#39 Příspěvek od joshua666666 »

Whizkyn píše:
bavor3568 píše:A máme tady jedno finále....Týpek vod kterýho jsem to koupil nyní , údajně o ničem neví...prý po cestě do Phy.musel 5* tankovat a podobně.až po odkrytí plechu v kufru na to přišly....Dělali tam hlavu a kliku , turbo,čerpadlo......prostě snad všechno...S ledasčím souhlasím,páč něco vážně dělaný je.navíc jsem zjistíl že dělal v autotopu a kluci z benexu o něm ledasco ví....Budu pátrat po tom kdo je taková ku... že prodá káru a ani tam nedá původní nádrž.Tu plechovou vystříhánku mu hodím do kvartýru...Když už někdo vozí , tak člověk s mozkem neprodá auto v upraveném stavu...ještě přidám poznatky , pozítří mám cestu do karviná tak majitele dohledám.

Jen si dej pozor ať to není nějaká vyfetlá a vystihovaná smažka která si bude myslet že je v ohrožení a udělá cokoli, za to to nestojí. 8)

Presne ako píše Whizkyn mám pár nepekných skúseností s dealermi a spotrebitelmi týchto svinstiev a fakt ti to nestojí zato sa s nimi dostat do krížku, tie hovada absolútne p¨nepoužívajú hlavu a sú schopní urobit čokolvek aby sa ta zbavili! :twisted:
Maxiczech

#40 Příspěvek od Maxiczech »

áááá.., pan silnej.. :lol:
Kolik ti je? Takhle jsem se choval v 18ti letech, než jsem přišel na to, že spravedlnost v Č.R. poněkud vážněji hapruje. Přeji ti šťastné vyřízení, ale byl bych hodně obezřetný a rozhodně bych tam nejezdil sám. :!:
Jinak cca 3% jako jsi ty přežívaj v poho, někdo sic má trvalé bydliště pod místním úřadem, někdo bydlí ve sklepě, někdo ještě plave v Orlické přehradě na dně. :? Tak jen, aby to opravdu byla banalita. Jinak jsi v prdeli, jak vládní vojsko v Itálii. Tak GO siláku. Pak nám sem nezapomeň hodit modřiny a odřeniny, ať je to alespoň pro ponaučení podobných Arnoldů, jako jsi ty. :roll:
Jinak pokud bych to měl hodnotit trestním právem, tak takhle upravená nádrž není ani přestupek. Nechť to takhle dopadne a ten týpek ti dá na novou nádrž. :D
Odpovědět