pokud máš na volantu jen tu nulu tak aktivační tlačítko je na liště ... viz ilustrační foto č 2Tashiro píše:Kakra chlope, nejsem zatím platící člen tak to nevidím. Pokud je to takhne, tak tam mám jen nulu a v manuálu je popis špatně, tam nic o jiném tlačítku nebylo. Ale kouknu na to. Můžeš ty fotky hodit nějam na free server?Pavel píše:já mám taky čtyř kormidloa když jsem ho kupoval tak tam bylo jenom tlačítko s 0 ... a musel bych dávat do lišty aktivační tlačítko...naštěstí měl servisák spousty dalších tipů tlačítek tak mi je předělal na volantě na I/0 ...
viz foto....máš tam tohle tlačítko...I/0????
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tempomat
-
- Klubové ID: 56
Večír na to kouknu, ale myslel jsem, že je to hlídání tlaku v pneu... aspoň podle manuáluPavel píše:pokud máš na volantu jen tu nulu tak aktivační tlačítko je na liště ... viz ilustrační foto č 2Tashiro píše:Kakra chlope, nejsem zatím platící člen tak to nevidím. Pokud je to takhne, tak tam mám jen nulu a v manuálu je popis špatně, tam nic o jiném tlačítku nebylo. Ale kouknu na to. Můžeš ty fotky hodit nějam na free server?Pavel píše:já mám taky čtyř kormidloa když jsem ho kupoval tak tam bylo jenom tlačítko s 0 ... a musel bych dávat do lišty aktivační tlačítko...naštěstí měl servisák spousty dalších tipů tlačítek tak mi je předělal na volantě na I/0 ...
viz foto....máš tam tohle tlačítko...I/0????

Díky

-
- Klubové ID: 56
m51d25 píše:toto som raz riesil.bol v prdeli volant.dalo sa to zapnut,ale tak kok..tsky,ze som musel drzat zapinaci gombik silno a asi 5s,kym to zozralo a potom isiel.neporadil som sice,ale skus...mozno pomoze ked ho podrzis trosku.
ale on má na volantě jen vypínací tlačítko...zapínací je na liště vedle spínačky....byly 2 druhy ....
No kluci ,když jste u toho tempomatu, mam taky jeden problem. Mam na volante i na desce tlačítko aktivace tempomatu, oba fungovali,ale z ničeho nic mi přestalo to na volantu fungovat. Přechodový pásek je Ok. Držet delší dobu jsem ještě neskoušel . Diagnostika nezaznamenáva žádnou chybu. Nevíte jestli se náhodou nedá nějak to tlačítko na volantu přihlásit? Kdyby mi nikdy nefungovalo,tak bych řekl,že je to dodělávka,ale jednu dobu jsem ho používal,takže jsem si jist,že bylo aktívni.

Co pojistky tuším, že je to 41. ...dexter píše:No kluci ,když jste u toho tempomatu, mam taky jeden problem. Mam na volante i na desce tlačítko aktivace tempomatu, oba fungovali,ale z ničeho nic mi přestalo to na volantu fungovat. Přechodový pásek je Ok. Držet delší dobu jsem ještě neskoušel . Diagnostika nezaznamenáva žádnou chybu. Nevíte jestli se náhodou nedá nějak to tlačítko na volantu přihlásit? Kdyby mi nikdy nefungovalo,tak bych řekl,že je to dodělávka,ale jednu dobu jsem ho používal,takže jsem si jist,že bylo aktívni.
Aktivní může být pouze jenom jedno z nich. Jde to navolit ma diagnostice.dexter píše:No kluci ,když jste u toho tempomatu, mam taky jeden problem. Mam na volante i na desce tlačítko aktivace tempomatu, oba fungovali,ale z ničeho nic mi přestalo to na volantu fungovat. Přechodový pásek je Ok. Držet delší dobu jsem ještě neskoušel . Diagnostika nezaznamenáva žádnou chybu. Nevíte jestli se náhodou nedá nějak to tlačítko na volantu přihlásit? Kdyby mi nikdy nefungovalo,tak bych řekl,že je to dodělávka,ale jednu dobu jsem ho používal,takže jsem si jist,že bylo aktívni.