Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Tempomat

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Pavel
Klubové ID: 56

#21 Příspěvek od Pavel »

Tashiro píše:
Pavel píše:já mám taky čtyř kormidlo :lol: a když jsem ho kupoval tak tam bylo jenom tlačítko s 0 ... a musel bych dávat do lišty aktivační tlačítko...naštěstí měl servisák spousty dalších tipů tlačítek tak mi je předělal na volantě na I/0 ...

viz foto....máš tam tohle tlačítko...I/0????
Kakra chlope, nejsem zatím platící člen tak to nevidím. Pokud je to takhne, tak tam mám jen nulu a v manuálu je popis špatně, tam nic o jiném tlačítku nebylo. Ale kouknu na to. Můžeš ty fotky hodit nějam na free server?
pokud máš na volantu jen tu nulu tak aktivační tlačítko je na liště ... viz ilustrační foto č 2
Tashiro

#22 Příspěvek od Tashiro »

Pavel píše:
Tashiro píše:
Pavel píše:já mám taky čtyř kormidlo :lol: a když jsem ho kupoval tak tam bylo jenom tlačítko s 0 ... a musel bych dávat do lišty aktivační tlačítko...naštěstí měl servisák spousty dalších tipů tlačítek tak mi je předělal na volantě na I/0 ...

viz foto....máš tam tohle tlačítko...I/0????
Kakra chlope, nejsem zatím platící člen tak to nevidím. Pokud je to takhne, tak tam mám jen nulu a v manuálu je popis špatně, tam nic o jiném tlačítku nebylo. Ale kouknu na to. Můžeš ty fotky hodit nějam na free server?
pokud máš na volantu jen tu nulu tak aktivační tlačítko je na liště ... viz ilustrační foto č 2
Večír na to kouknu, ale myslel jsem, že je to hlídání tlaku v pneu... aspoň podle manuálu :roll: :roll:

Díky :thumbsup:
Pavel

#23 Příspěvek od Pavel »

tak jak teda??? :? :lol:
Tashiro

#24 Příspěvek od Tashiro »

Pavel píše:tak jak teda??? :? :lol:
Večer jsem řešil ještě olej, takže jsem nikam nejel, ale koukal jsem na to a máš recht, dle manuálu tam má být tlak pneu, ale je tam ikonka tempomatu. Jinak v manuálu i na volantu mám jen 0 ???? Hledal jsem v něm, ale nikde tam není zmínka o I/O.

Takže díkes pané )))
Tashiro

#25 Příspěvek od Tashiro »

Už jsem otestoval a jede jak má )))) díkes
vilejs

#26 Příspěvek od vilejs »

toto som raz riesil.bol v prdeli volant.dalo sa to zapnut,ale tak kok..tsky,ze som musel drzat zapinaci gombik silno a asi 5s,kym to zozralo a potom isiel.neporadil som sice,ale skus...mozno pomoze ked ho podrzis trosku.
Pavel

#27 Příspěvek od Pavel »

m51d25 píše:toto som raz riesil.bol v prdeli volant.dalo sa to zapnut,ale tak kok..tsky,ze som musel drzat zapinaci gombik silno a asi 5s,kym to zozralo a potom isiel.neporadil som sice,ale skus...mozno pomoze ked ho podrzis trosku.

ale on má na volantě jen vypínací tlačítko...zapínací je na liště vedle spínačky....byly 2 druhy ....
Pavel

#28 Příspěvek od Pavel »

Tashiro píše:Už jsem otestoval a jede jak má )))) díkes

super není zač pane 8) :wink:
dexter

#29 Příspěvek od dexter »

No kluci ,když jste u toho tempomatu, mam taky jeden problem. Mam na volante i na desce tlačítko aktivace tempomatu, oba fungovali,ale z ničeho nic mi přestalo to na volantu fungovat. Přechodový pásek je Ok. Držet delší dobu jsem ještě neskoušel . Diagnostika nezaznamenáva žádnou chybu. Nevíte jestli se náhodou nedá nějak to tlačítko na volantu přihlásit? Kdyby mi nikdy nefungovalo,tak bych řekl,že je to dodělávka,ale jednu dobu jsem ho používal,takže jsem si jist,že bylo aktívni.
:roll:
Tashiro

#30 Příspěvek od Tashiro »

dexter píše:No kluci ,když jste u toho tempomatu, mam taky jeden problem. Mam na volante i na desce tlačítko aktivace tempomatu, oba fungovali,ale z ničeho nic mi přestalo to na volantu fungovat. Přechodový pásek je Ok. Držet delší dobu jsem ještě neskoušel . Diagnostika nezaznamenáva žádnou chybu. Nevíte jestli se náhodou nedá nějak to tlačítko na volantu přihlásit? Kdyby mi nikdy nefungovalo,tak bych řekl,že je to dodělávka,ale jednu dobu jsem ho používal,takže jsem si jist,že bylo aktívni.
Co pojistky tuším, že je to 41. ...
P-J

#31 Příspěvek od P-J »

dexter píše:No kluci ,když jste u toho tempomatu, mam taky jeden problem. Mam na volante i na desce tlačítko aktivace tempomatu, oba fungovali,ale z ničeho nic mi přestalo to na volantu fungovat. Přechodový pásek je Ok. Držet delší dobu jsem ještě neskoušel . Diagnostika nezaznamenáva žádnou chybu. Nevíte jestli se náhodou nedá nějak to tlačítko na volantu přihlásit? Kdyby mi nikdy nefungovalo,tak bych řekl,že je to dodělávka,ale jednu dobu jsem ho používal,takže jsem si jist,že bylo aktívni.
Aktivní může být pouze jenom jedno z nich. Jde to navolit ma diagnostice.
dexter

#32 Příspěvek od dexter »

Tak to ti musím odporovat.Fungovali mi oba. Na 100%.
Odpovědět