Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tempomat
-
- Klubové ID: 1104
Tlačítko aktivace se musí zmáčknout dvakrát. První pro aktivaci, podruhý při dosažení požadované rychlosti. Tím +- to jde dost pomalu. Ale kontrolka by měla svítit už po prvním zmáčknutí.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Při běžícím motoru a druhý zmáčknutí až nad 30 km/hTashiro píše:2x?? a při běžícím motoru, nebo při poloze klíčku 2?Vlasta píše:Tlačítko aktivace se musí zmáčknout dvakrát. První pro aktivaci, podruhý při dosažení požadované rychlosti. Tím +- to jde dost pomalu. Ale kontrolka by měla svítit už po prvním zmáčknutí.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
a cim pustas ten tempomat?
mal som problem pustit ho,lebo som bol zvyknuty na vw....tam ho zapnes(zasvieti zelena kontrolka na palubovke...to je zhodne s bmw)
rozdiel je,ze na vw sa aktivujes(nastavis pozadovanu rychlost) stlacenim toho takeho symbolu(neviem ako ho popisat), kdezto v bmw ho aktivujes stlacenim '+' ...tym potom mozes aj pridavat....
alebo furt je tu aj moznost b) a to,ze to aktivujes spravne,len to je nejako dojebkane
mal som problem pustit ho,lebo som bol zvyknuty na vw....tam ho zapnes(zasvieti zelena kontrolka na palubovke...to je zhodne s bmw)
rozdiel je,ze na vw sa aktivujes(nastavis pozadovanu rychlost) stlacenim toho takeho symbolu(neviem ako ho popisat), kdezto v bmw ho aktivujes stlacenim '+' ...tym potom mozes aj pridavat....
alebo furt je tu aj moznost b) a to,ze to aktivujes spravne,len to je nejako dojebkane

Pavel píše:a nemáš aktivační tlačítko vedle spínačky na liště??? jsou 2 druhy...bud na liště a nebo pak na volantu....Tashiro píše:Tak já nevím... co může být rozjebaný? kontakt tlačítka? To musí jít přes nějaký relé ne, nebo je to jen přes pojistku?

ale na tu lištu se kouknu, myslím, že je tam ale jen tlak pneu.
-
- Klubové ID: 56
Tashiro píše:Pavel píše:a nemáš aktivační tlačítko vedle spínačky na liště??? jsou 2 druhy...bud na liště a nebo pak na volantu....Tashiro píše:Tak já nevím... co může být rozjebaný? kontakt tlačítka? To musí jít přes nějaký relé ne, nebo je to jen přes pojistku?Cože?, mám multifunkční volant, 4 ramena, tak jsem četl v manuálu, že aktivace je stisknutím tlačítka (je na něm 0) od polohy klíčku 2. Pak + na požadovanou rychlost-....
ale na tu lištu se kouknu, myslím, že je tam ale jen tlak pneu.
bud máš na volantu I/0 to znamená Aktivace + vypnutí a nebo je tam jenom 0 , tím pádem jenom vypnutí a aktivační tlačítko je na liště vedle spínačky...
-
já mám taky čtyř kormidlo
a když jsem ho kupoval tak tam bylo jenom tlačítko s 0 ... a musel bych dávat do lišty aktivační tlačítko...naštěstí měl servisák spousty dalších tipů tlačítek tak mi je předělal na volantě na I/0 ...
viz foto....máš tam tohle tlačítko...I/0????

- Přílohy
-
- DSC08274.jpg (11.51 KiB) Zobrazeno 334 x
Kakra chlope, nejsem zatím platící člen tak to nevidím. Pokud je to takhne, tak tam mám jen nulu a v manuálu je popis špatně, tam nic o jiném tlačítku nebylo. Ale kouknu na to. Můžeš ty fotky hodit nějam na free server?Pavel píše:já mám taky čtyř kormidloa když jsem ho kupoval tak tam bylo jenom tlačítko s 0 ... a musel bych dávat do lišty aktivační tlačítko...naštěstí měl servisák spousty dalších tipů tlačítek tak mi je předělal na volantě na I/0 ...
-
tak tady na tom linku.... foto č1 http://img128.imageshack.us/img128/930/dsc08274go8.jpg
a foto 2 http://img329.imageshack.us/img329/1989/8470nz6.jpg
a foto 2 http://img329.imageshack.us/img329/1989/8470nz6.jpg