Fugo píše:Udělání správného výfuku není o tom co ten člověk dělal a dělá a na jaký káry. Je to spousta testů na brzdě kde se zkouší zda je lepší to nebo to, což nelze udělat za 13tis kč. Něco jiného by ale bylo kdyby ten člověk dělal přesnou kopie (dle výkresu) takto odzkoušeného (odbržděného)výfuku.
Ale jó,neříkám,vím,že dělat výfuky je docela věda,ale tak snad,když je zachována přesná velikost orig.tlumiče a navíc je to vevnitř bez přepážek a velikost roury v tlumiči i ven z něho je stejná jako na svodech,tak by to mělo bejt ok.Spíš bych řekl,že je docela umění ho zvukově naladit na 8vál.Ale každopadně nechci,aby to vyznělo nějak špatně,jsem vděčnej za jakýkoliv dobrý rady,proto jsem to sem hodil k diskuzi
Hyri píše:podla mna to bude tym ze ty nemas vanosy a on ma , ty mas mechanicky plyn a on ma elektronicky .... + nejake picovinky , ale chip na motoru ... +-0 na prevoddovke , akurat bude jinak radit ,ale na Sko to mas zastejno,
To si děláš srandu,né,že v r.v.97 e39 nejsou vanosy,ty už se flákaly do e36,takže to je dle mýho kravina.Ale s tím plyn.pedálem,na to se zeptám,to není tak od věci
to si nedelam srandu skur ty nevis co mas pod kapotou , a ten vyfuk moze tez robit svoje ...
takze takto : The M62B44 is a 4.4 L (4398 cc) version with a 92 mm bore and 82.7 mm stroke. Output is 283 hp (210 kW) at 5750 RPM with 310 ft·lbf (420 Nm) of torque at 3900 RPM. In 1998, BMW introduced the M62TUB44 which included the VANOS system and an electronically actuated throttle. The non-VANOS M62B44 had a slightly less restrictive intake manifold (the difference was very similar to the difference between OBD1 and OBD2 M52/S52.)
nevanos :
Vanos :
a tam je videt aj rozdil ze tam neni ASC klapka . jina vaha (stekr) a diag zasuvka potom bola vevnitr auta trocha pozdejc. OBD2
Tak chlapi,již jsem si vzpomněl,od který firmy mám ten údajnej chip,je to od ABC tuning a když jsem koukal na netu na jejich recenze,tak ty kráso jsem asi narazil na jádro pudla.prej to jsou absolutní nýmandi a podle jednoho typa s fóra na peugeotu tam mněl jeden chipnutou renault lagunu v dieselu a když to porovnával s kolegou,co jí chipnutou neměl,tak ejhle,ta nechipnutá jela líp.Takže...???
Takze vytiahni svoju rj, vydrb ten EEPROm chip z pamate a daj tam origo. Teda viem ze na M60 to ide takto jednoducho, neviem co sa to da aplikovat na M62 a tusim tam bude aj problem s imobilizerom...
Helldiver píše:Takze vytiahni svoju rj, vydrb ten EEPROm chip z pamate a daj tam origo. Teda viem ze na M60 to ide takto jednoducho, neviem co sa to da aplikovat na M62 a tusim tam bude aj problem s imobilizerom...
No do toho nevidím,ale každopádně bych tam chtěl zpátky ten origo softík,to teda jo!
QUOTE(Farnell @ 22.5.2007, 22:23 ) [snapback]473711[/snapback]
Hmm, kdyby z mojí 1.2 40kW udelali 51kW, to by byla paráda ale nev??ím tomu ani trošku už tak jsou HTP?ka co se výkonu týka vyhnaný dost nahoru...
Nevim co a jak ale už jsem byl u jedne firmy co chipuje a o abc me toho hodne ?ekla že na ne jsou same stižnosti a že už par lidi se setkalo s tim že po nachipovani melo auto ješte menši vykon než p?ed chipem.
Takže chlapci,dnes jsem vyměnil oba lanovody,jak na plyn,tak na tempomat a můžu říct,že mám úplně jiný auto!Pedál jsem měl před tím tvrdej jako prase,vůbec nešel za plynem a teď jde naprosto lehce a reaguje v podstatě okamžitě,skoro stejně jako ten elektronickej,co má kámoš v pofaceliftu.Takže všem,co maj před facelift s lanovodama můžu vřele doporučit ty lanka vyměnit,stojí nový obě dohromady 761kč origo v BMW,takže pohodička
eric píše:Takže chlapci,dnes jsem vyměnil oba lanovody,jak na plyn,tak na tempomat a můžu říct,že mám úplně jiný auto!Pedál jsem měl před tím tvrdej jako prase,vůbec nešel za plynem a teď jde naprosto lehce a reaguje v podstatě okamžitě,skoro stejně jako ten elektronickej,co má kámoš v pofaceliftu.Takže všem,co maj před facelift s lanovodama můžu vřele doporučit ty lanka vyměnit,stojí nový obě dohromady 761kč origo v BMW,takže pohodička