Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E34 524TD
Máš krásnýho BMW. Vypadá stejně jako ten můj,až na ten motor a kůži.
Nevíš za kolik se pohybuje TDS motor z elektrikou?

Nevíš za kolik se pohybuje TDS motor z elektrikou?
Kail píše:1. motory jsou asi stejný,ale myslím že tam bude dost rozdílů v držácích atd...
2. problém to je i není,zkrátka jako při záměně za jakýkoliv jiný motor,prostě rozebrat celé auto,komplet kabeláž vyměnit atd. atd. atd...
V sekci prodej je zrovna na prodej jeden čipovanej motor prý v super stavu s elektrikou a mám dojem že za něj chce 25 000,budeš potřebovat ještě převodovku,nejspíš kardan+diferák,všechny chladiče a já nevím co je tam ještě jinýho...Nebo napiš uživateli hysdra - ten určitě nějakej motor mít bude
Ale radím ti,dobře si rozmysli jestli má cenu do toho jít,je to docela veká pakárna a ani levný to zrovna nebude...Jestliže to je ještě 2.4TD,bude to zřejmně rok 88-90,což už je dost a pokud to auto není opravdu TOP stav A1,myslím že to úsilí za to nestojí
,ale to musíš vědět ty...

Ale radím ti,dobře si rozmysli jestli má cenu do toho jít,je to docela veká pakárna a ani levný to zrovna nebude...Jestliže to je ještě 2.4TD,bude to zřejmně rok 88-90,což už je dost a pokud to auto není opravdu TOP stav A1,myslím že to úsilí za to nestojí

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=46878
Je to tady,i s převodovkou za 25t

Je to r.v.91 Je zakoupen nový v ČR a po druhém majiteli. Je vážně pěkný.Myslíš,že je nutná převodovka z kardanem a diferencialem?Myslel jsem,že to bude stejný.
Kail píše:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=46878
Machy píše:Ale zase pořád kroutilo do boku.
Kail píše:Diferák z 2.4 má převod 3.25,z TDS má převod 2.64...Tak nechat to můžeš,ale jezdilo by ti to pomalu a pořád bys to měl vytočený na dálnici atd...
Njn,to je fakt,ale ono s TDSem už to jde celkem dobře i s normal diferem,ještě když to bude načipovaný