Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Co umí hlásit check control

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
aDAm_2
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od aDAm_2 »

Možná to tu bylo ale zatím se mi nepodařilo najít.

Nemáte někdo seznam co všchno hlásí check control na E34?
Něco jsem našel na madmaxovych stránkách a nevím jestli je to všechno.
Zatím mi to zahlásilo málo vody v chladiči a světla.

Někde jsem četl že by to mělo hlásit i otevřené dveře, tak jsem zkusil nastartovat a popojet s otevřenýma dveřma a nic, žádné upozornění.

Zítra zkusím vytáhnout nějakou žárovku jestli to zahlásí chybu.

Když udělám test CC tak nahlásí že je to ok, tak doufám že CC je v pořádku.
Miguel

#2 Příspěvek od Miguel »

Otevřený víko kufru hlásí :wink:
aDAm_2
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od aDAm_2 »

a dveře teda ne? A co nezaplé pásy? V tom výpisu u madmaxe jsem je našel ale zatím mi to nehlásilo
khonza318

#4 Příspěvek od khonza318 »

mě to teda otevřený dveře hlásí!!!
a taky zataženou ručku, poruchu světel,nízkou hladinu oleje,brzdovky, kapalin v ostřikovačích a chladiči, opotřebení brzd, když vytahneš kliček a otevřeš dveře tak zapnutá světla

a pak jednu klasiku - "Bremsli.Elektrik" + "ESD regeld"

pásy mi to nehlásí!
bavrak

#5 Příspěvek od bavrak »

mě to taky hlásí otevřený dveře, během asi 10 sekund, otevřený víko kufru sem ještě nezkoušel :lol: , jinak mi to pořád hlásí kennzeichenlicht nebo tak nějak :D možná to znám už na spamět :lol: , všechny žárovky mam ok, projížděl sem to asi desetkrat . Pásy mi to nehlásí, ale rači se poutám :) , zajimalo by mě jakym čudlikem se ostřikujou ty světlomety :roll: ještě jsem to neviděl
pazda
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od pazda »

jj presne jak pise khonza, a jeste mi svina furt hlasi ze mi nesvitej svetla v celym zadnim viku ale pritom svitej, asi ma nekde polamany kabelyv tom otevirani :roll:
libovka

#7 Příspěvek od libovka »

bavrak píše:mě to taky hlásí otevřený dveře, během asi 10 sekund, otevřený víko kufru sem ještě nezkoušel :lol: , jinak mi to pořád hlásí kennzeichenlicht nebo tak nějak :D možná to znám už na spamět :lol: , všechny žárovky mam ok, projížděl sem to asi desetkrat . Pásy mi to nehlásí, ale rači se poutám :) , zajimalo by mě jakym čudlikem se ostřikujou ty světlomety :roll: ještě jsem to neviděl

Světla ti maj ostřikovat s ostřikem skla.Ostřikujou pouze když sou rozsvícený.kennzeichenlicht je osvětlení SPZ.Můžeš mít zlámanej svazek co vede do víka kufru.
aDAm_2
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od aDAm_2 »

hmm tak sem to dneska vyzkoušel. Otevřel jsem kufr, nastartoval, dal D a rozjel se a nic, žádná hláška. To samé s řidičovýma dveřma. Čidla na dveřích budou podle mě ok, protože lampičky se rozsvěcejí.

Pak sem vytáhl jednu žárovku ze světel vzadu a hlásilo to poruchu světel takže to bylo ok.

Taky sem na bc zkusil funkci code, zmáčknul jsem, zadal kod, potvrdil s/r, kod tam furt svítil, vytáhl klíček a dal zpět a nic, auto šlo normálně nastartovat. Dělám něco špatně?

---EDIT----

Tak funkce CODE už mi šlape, asi sem něco špatně dělal, houkani jsem zatim nezkusil ;)

Dále jsem zkusil zda to bude hlásit zataženou ručku a taky nic :( kontrolka na přístrojovce svítí ale CC při rozjezdu neupozorní.

Takže suma
Neoznámí to otevřené dveře a ručku.

Světla, žarovky, stav kapaliny ukazuje, nic jiného jsem zatím nezkusil.

Nemá někdo tucha proč to nehlásí ty dveře a ručku? Sou to sice prkotiny ale rád bych to měl tip top :D
Odpovědět