Zdravím, mám takový dotaz. Vyměnil jsem autorádio v mé E39 a to CD s rádiem za neoriginální. Mám koupenou přechodku z toho konektoru na ISO, ale problém je v tom, že jak připojím neorig. tak hraje cd ale rádio poze chrčí a nemá žádný příjem. Když jsem to zapojil zpět na orig. tak hraje rádio normálně, takže anténou to není. Zkoušel jsem ty neorig. rádia dvě a ten samý problém. v jiném autě hrajou. tak nevím. kdyby někoho něco napadlo dejtě vědět dík moc. jestli tam třeba není napájení antény???
Chlapi, co bude s palubním PC, který ovládám přes origo rádio, když ho vymontuju?? Jde mi o to, že bych nejraději vytrhal veškerou hudbu, kde je emblém BMW. Auto hraje totál na piču i když má zesilovač jak kráva.. Woofer v zadním okně je jenom pro srandu a displej rádia je rozsypanej... Hned bych to vyškubl, ale přes rádio nastavuju čas, km/míle, atd. Dá se to pak šéfovat nějak jinak- nebo například mazání spotřeby atd.. Díky za všechny rady..
Jo a ještě jedna věc.. V kufru u zesilovače mi trčej 2 cinche, který nejsou zapojený a vypadaj, že sou origo připravený asi pro changer.. Můžu tam píchnout třeba DVD, který by mi nahradilo 10 changerů? Jak se to pak eventuelně ovládá? Žádný AUX, nebo podobně sem na rádiu nenašel..