ahoj kluci sikovní potreboval bych vedet kolik je u E39ky 523i 97 cidel teploty chlad.kapaliny a kde je najdu????Auto sem mel uvareny s prasklou hlavou typek mi to dal do kupy a od ty doby mi to za studena chcipa na volnobeh je mozny ze tim odeslo nejaky cidlo??jinak on mi rikal ze toje nejspis neserizeny casovani ventilu ze to bez kompjutru rucne neseridi v bmw mi rekli ze motor mam serizeny a stale hovno.....????chova seto za studena takhle::: nastartuju na tuknuti motor ma otacky cca 500ot min pridam plyn dobry pustim plyn vse na volnobeh a otacky klesnou hoodne rychle dolu a pak se to prevaluje a pak to zdechne pripada mi ze kdyz neprislapnu plyn ze to jede na min hrncu nez by melo pridam plyn a pohoda.behem jizdy taky v pohode staci aby se rucicka teploty pohla asi o dva mm do prava a motor nechcipne........
Tak sem se vratil z diagnostiky a jedine co mi nasli je spatna lambda sonda borci na ni koukli a vydeli tam nejspis prodreny dratek o blok motoru rikali ze to na chcipani motoru za studena by mit vliv nemelo takze jak dal??????jinak vim ze lambda ma vliv na spotrebu proto jezdim mesto za 15 a ne za 10 jako vsichni tady ale nevim kolik stoji???
No to je jedno o spotrebu mi ted nejde jde mi jen o to aby to za studena na volnobeh uz nezdechavalo a zda ma na to ta lambda vliv??takze mate nekdo napad kde se mam chytnout??
dekuju ti za ochotu....jeste je treba rici ze pokud je motor teply zda semi kdyz si poslechnu zvuk u vyfuku tak neni pravidelny jako pred tou opravou hlavy.ale otacky drzi!!
hmm...dnes sem jel do prace a motor sice za tepla nechcipne ale houpe se v nizkejch otackach jako kdyby sel na pet valcu uz me to se......cely auto se klepe-(
chlapi co mam delat je to cim dal horsi navic jde od motoru divnej smrad jako by se nekde palil plast kdyz zapnu vetrka topeni tak jde i do kabiny kour smradlavej.....jinak auto je mi prijde nejaky bez vykonu a chcipa tak jak sem psal nize-diagnostika jen lamda....kolik mi davate nadeje ze to bude l.sondou????koukal sem do elitu a ta jich je hromada jak poznam kterou mam objednat??