Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Záhada snad vyřešená
-
- Klubové ID: 842
Tak mám snad konečně vyřešený,to moje kouření,netáhnutí a spotřebu(to ještě nevím ale nekouří to,tak to snad nebude ani žrát)No a byly to...silentbloky na motoru.Vím že hned zkraje mi někdo radil skontrolovat podtlaky,byly OK.Po výměně vstřiků (ta by mě ale čekala stejně) váhy a několika návštěvách BMW celkem banalita.Věděl jsem že min. jeden nebude úplně OK,ale nechával jsem tyhle věci jako brzdy a tlumiče až to pojede,nějak mi to nedocvaklo.Takže hurá snad jsem vyřešenej,třeba to někomu kdo taky bádá pomůže,protože v BMW ač to asi nebude nic neobvyklýho evidentně nepomůžou.
Já měl v haj*lu ten silentblok se vzduchem, ale projevovalo se to jen při couvání a plným rejdu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 842
Do těch silentbloků jde podtlak a když jsou v prdeli tak to zkresluje údaje o podtlaku/tlaku v sání a má to pak vliv na řízení motoru.(podle mě)Na diagnostice to ukazovalo váhu vzduchu.Bajzik píše:tenhle motor neznám ale jakej maj vliv silentbloky na kouření? vím že jsou nějak řízeny při vypnutí motoru proti chvění ale osvětli mi to plese
-
- Kontaktovat uživatele:
milonovo píše: Do těch silentbloků jde podtlak a když jsou v prdeli tak to zkresluje údaje o podtlaku/tlaku v sání a má to pak vliv na řízení motoru.(podle mě)Na diagnostice to ukazovalo váhu vzduchu.

Já měl v haj*lu ten silentblok s podtlakem a kromě klepání při couvání s kolama v rejdu to u mně na nic jinýho vliv nemělo.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014