Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nádržka ostřikovače
aphex píše:Mám problém s nádržkou ostřikovače. Když ji naplnim, tak začne ukrutnou rychlostí mizet voda. Resp. vytéká kdesi spodem, jakoby pod sedadlem spolujezdce. Nevíte co je špatně, a jak se k ní dostanu? Od hrdla vede hadička kamsi za přední kolo.
Díky za rady.
Musíš prostě vystopovat kam to vede... má to vést dopředu, kolem předního světla ke stěračům... Nebo že by jsi měl combi a němci by tahali vodu zepředu dozadu? Tak to bylo u golfů...
-
- Kontaktovat uživatele:
lenoch píše:aphex píše:Mám problém s nádržkou ostřikovače. Když ji naplnim, tak začne ukrutnou rychlostí mizet voda. Resp. vytéká kdesi spodem, jakoby pod sedadlem spolujezdce. Nevíte co je špatně, a jak se k ní dostanu? Od hrdla vede hadička kamsi za přední kolo.
Díky za rady.
Musíš prostě vystopovat kam to vede... má to vést dopředu, kolem předního světla ke stěračům... Nebo že by jsi měl combi a němci by tahali vodu zepředu dozadu? Tak to bylo u golfů...
To já to vystopuju, ale spíš jsem chtěl vědět kde co a jak, jestli někdo nemá nějakou zkušenost dřív než se do toho pustim. Dopředu to ale určitě nevede, jak už jsem napsal, vede to za přední kolo...
aphex píše:lenoch píše:aphex píše:Mám problém s nádržkou ostřikovače. Když ji naplnim, tak začne ukrutnou rychlostí mizet voda. Resp. vytéká kdesi spodem, jakoby pod sedadlem spolujezdce. Nevíte co je špatně, a jak se k ní dostanu? Od hrdla vede hadička kamsi za přední kolo.
Díky za rady.
To já to vystopuju, ale spíš jsem chtěl vědět kde co a jak, jestli někdo nemá nějakou zkušenost dřív než se do toho pustim. Dopředu to ale určitě nevede, jak už jsem napsal, vede to za přední kolo...
Tak to nevím co má znamenat... že by někdo prohodil hadičky přepadu a odtoku... foto by pomohlo...
-
- Kontaktovat uživatele:
PavelP píše:Zdar ,když naplním nádržku ostřikovače až po hrdlo tak mě taky voda ubývá a ze spodu pod autem teče voda.Ale červená značka ukazuje plnou nádržku.Usoudil jsem ,že je tam asi přepad tak jsem to dál neřešil.
PavelP
E 39 540i
ale mě to asi vyteče moc, protože když nastartuju tak mi to hodi chybový hlášení na palubce a na chvíli se rozsvítí ostřikovač. O vídkendu tam vlezu a bude...
-
- Kontaktovat uživatele:
PavelP píše:Zdravím,šikovnej aphex .A tam nahoře na tom druhým obrázku je vidět ten přepad jak jsem psal nebo tam má být nějaká hadice ?
Dík za odpověď
PavelP
Je to přepad, žádná hadice k tomu nevedla. Naplnil jsem ji úplně celou a už ani kapka.
Jinak to čerpadlo víc ven, je na světla, a to druhý na sklo. Čidlo je úplně to vpravo dole.
aphex píše:PavelP píše:Zdravím,šikovnej aphex .A tam nahoře na tom druhým obrázku je vidět ten přepad jak jsem psal nebo tam má být nějaká hadice ?
Dík za odpověď
PavelP
Je to přepad, žádná hadice k tomu nevedla. Naplnil jsem ji úplně celou a už ani kapka.
Jinak to čerpadlo víc ven, je na světla, a to druhý na sklo. Čidlo je úplně to vpravo dole.
Tykrásko... ty máš nádržku tady... co tam máš za motor že se to nevejde dovnitř????:))
lenoch píše:aphex píše:PavelP píše:Zdravím,šikovnej aphex .A tam nahoře na tom druhým obrázku je vidět ten přepad jak jsem psal nebo tam má být nějaká hadice ?
Dík za odpověď
PavelP
Tykrásko... ty máš nádržku tady... co tam máš za motor že se to nevejde dovnitř????:))
Tam ji má snad každá e39
[quote="Pavel H"][quote="lenoch"][quote="aphex"][quote="PavelP"]Zdravím,šikovnej aphex .A tam nahoře na tom druhým obrázku je vidět ten přepad jak jsem psal nebo tam má být nějaká hadice ?
Dík za odpověď
PavelP[/quote]
Jinak to čerpadlo víc ven, je na světla, a to druhý na sklo. Čidlo je úplně to vpravo dole.[/quote]
Tykrásko... ty máš nádržku tady... co tam máš za motor že se to nevejde dovnitř????:))[/quote]
Tam ji má snad každá e39[/quote]
Milý Pavlíku H. Každá jí tam nemá
Dík za odpověď
PavelP[/quote]
Jinak to čerpadlo víc ven, je na světla, a to druhý na sklo. Čidlo je úplně to vpravo dole.[/quote]
Tykrásko... ty máš nádržku tady... co tam máš za motor že se to nevejde dovnitř????:))[/quote]

Maxiczech píše:Pavel H píše:lenoch píše:[quote="aphex"][quote="PavelP"]Zdravím,šikovnej aphex .A tam nahoře na tom druhým obrázku je vidět ten přepad jak jsem psal nebo tam má být nějaká hadice ?
Dík za odpověď
PavelP

Take by me zajimalo ktera ji tam nema. Mozna ten tvuj model 1:18...
Maxiczech píše:Pavel H píše:lenoch píše:[quote="aphex"][quote="PavelP"]Zdravím,šikovnej aphex .A tam nahoře na tom druhým obrázku je vidět ten přepad jak jsem psal nebo tam má být nějaká hadice ?
Dík za odpověď
PavelP

Tak co chytrolíne, už jsi mi zjistil, která jí tam nemá?
PavelP píše:Zdravím,když už se bavíme o ostřikovači,jak má správně fungovat intenzivní ostřikovač ? Na páčce mačkam čudlík - je to tlačítko 6 (automatické intenzivní ostřikování ),pořád zkúšam a nádržku,myslím tu malou v motorovým prostoru, mám pořád plnou.Pff
PavelP
E 39 540 iA
Tak to já ji měl jeden čas pořád prázdnou, až se zjistili, že je prasklý čerpadlo. Zřejmě se ti netočí motorek nebo je čerpadlo jinak v haj*lu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic