Nádržka ostřikovače
-
aphex
-
lenoch
Musíš prostě vystopovat kam to vede... má to vést dopředu, kolem předního světla ke stěračům... Nebo že by jsi měl combi a němci by tahali vodu zepředu dozadu? Tak to bylo u golfů...aphex píše:Mám problém s nádržkou ostřikovače. Když ji naplnim, tak začne ukrutnou rychlostí mizet voda. Resp. vytéká kdesi spodem, jakoby pod sedadlem spolujezdce. Nevíte co je špatně, a jak se k ní dostanu? Od hrdla vede hadička kamsi za přední kolo.
Díky za rady.
-
aphex
To já to vystopuju, ale spíš jsem chtěl vědět kde co a jak, jestli někdo nemá nějakou zkušenost dřív než se do toho pustim. Dopředu to ale určitě nevede, jak už jsem napsal, vede to za přední kolo...lenoch píše:Musíš prostě vystopovat kam to vede... má to vést dopředu, kolem předního světla ke stěračům... Nebo že by jsi měl combi a němci by tahali vodu zepředu dozadu? Tak to bylo u golfů...aphex píše:Mám problém s nádržkou ostřikovače. Když ji naplnim, tak začne ukrutnou rychlostí mizet voda. Resp. vytéká kdesi spodem, jakoby pod sedadlem spolujezdce. Nevíte co je špatně, a jak se k ní dostanu? Od hrdla vede hadička kamsi za přední kolo.
Díky za rady.
-
lenoch
Tak to nevím co má znamenat... že by někdo prohodil hadičky přepadu a odtoku... foto by pomohlo...aphex píše:To já to vystopuju, ale spíš jsem chtěl vědět kde co a jak, jestli někdo nemá nějakou zkušenost dřív než se do toho pustim. Dopředu to ale určitě nevede, jak už jsem napsal, vede to za přední kolo...lenoch píše:Musíš prostě vystopovat kam to vede... má to vést dopředu, kolem předního světla ke stěračům... Nebo že by jsi měl combi a němci by tahali vodu zepředu dozadu? Tak to bylo u golfů...aphex píše:Mám problém s nádržkou ostřikovače. Když ji naplnim, tak začne ukrutnou rychlostí mizet voda. Resp. vytéká kdesi spodem, jakoby pod sedadlem spolujezdce. Nevíte co je špatně, a jak se k ní dostanu? Od hrdla vede hadička kamsi za přední kolo.
Díky za rady.
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
-
aphex
-
PavelP
-
aphex
ale mě to asi vyteče moc, protože když nastartuju tak mi to hodi chybový hlášení na palubce a na chvíli se rozsvítí ostřikovač. O vídkendu tam vlezu a bude...PavelP píše:Zdar ,když naplním nádržku ostřikovače až po hrdlo tak mě taky voda ubývá a ze spodu pod autem teče voda.Ale červená značka ukazuje plnou nádržku.Usoudil jsem ,že je tam asi přepad tak jsem to dál neřešil.
PavelP
E 39 540i
-
aphex
-
PavelP
-
aphex
Je to přepad, žádná hadice k tomu nevedla. Naplnil jsem ji úplně celou a už ani kapka.PavelP píše:Zdravím,šikovnej aphex .A tam nahoře na tom druhým obrázku je vidět ten přepad jak jsem psal nebo tam má být nějaká hadice ?
Dík za odpověď
PavelP
Jinak to čerpadlo víc ven, je na světla, a to druhý na sklo. Čidlo je úplně to vpravo dole.
-
lenoch
Tykrásko... ty máš nádržku tady... co tam máš za motor že se to nevejde dovnitř????:))aphex píše:Je to přepad, žádná hadice k tomu nevedla. Naplnil jsem ji úplně celou a už ani kapka.PavelP píše:Zdravím,šikovnej aphex .A tam nahoře na tom druhým obrázku je vidět ten přepad jak jsem psal nebo tam má být nějaká hadice ?
Dík za odpověď
PavelP
Jinak to čerpadlo víc ven, je na světla, a to druhý na sklo. Čidlo je úplně to vpravo dole.
-
Pavel H
- Klubové ID: 98
Tam ji má snad každá e39lenoch píše:Tykrásko... ty máš nádržku tady... co tam máš za motor že se to nevejde dovnitř????:))aphex píše:Je to přepad, žádná hadice k tomu nevedla. Naplnil jsem ji úplně celou a už ani kapka.PavelP píše:Zdravím,šikovnej aphex .A tam nahoře na tom druhým obrázku je vidět ten přepad jak jsem psal nebo tam má být nějaká hadice ?
Dík za odpověď
PavelP
-
Maxiczech
[quote="Pavel H"][quote="lenoch"][quote="aphex"][quote="PavelP"]Zdravím,šikovnej aphex .A tam nahoře na tom druhým obrázku je vidět ten přepad jak jsem psal nebo tam má být nějaká hadice ?
Dík za odpověď
PavelP[/quote]
Je to přepad, žádná hadice k tomu nevedla. Naplnil jsem ji úplně celou a už ani kapka.
Jinak to čerpadlo víc ven, je na světla, a to druhý na sklo. Čidlo je úplně to vpravo dole.[/quote]
Tykrásko... ty máš nádržku tady... co tam máš za motor že se to nevejde dovnitř????:))[/quote]
Tam ji má snad každá e39[/quote]
Milý Pavlíku H. Každá jí tam nemá
Dík za odpověď
PavelP[/quote]
Je to přepad, žádná hadice k tomu nevedla. Naplnil jsem ji úplně celou a už ani kapka.
Jinak to čerpadlo víc ven, je na světla, a to druhý na sklo. Čidlo je úplně to vpravo dole.[/quote]
Tykrásko... ty máš nádržku tady... co tam máš za motor že se to nevejde dovnitř????:))[/quote]
Tam ji má snad každá e39[/quote]
Milý Pavlíku H. Každá jí tam nemá
-
RuDoSh
-
PavelP
-
Pavel H
-
Pavel H
-
RuDoSh
-
Vlasta
- Člen Klubu
- Klubové ID: 148
Tak to já ji měl jeden čas pořád prázdnou, až se zjistili, že je prasklý čerpadlo. Zřejmě se ti netočí motorek nebo je čerpadlo jinak v haj*lu.PavelP píše:Zdravím,když už se bavíme o ostřikovači,jak má správně fungovat intenzivní ostřikovač ? Na páčce mačkam čudlík - je to tlačítko 6 (automatické intenzivní ostřikování ),pořád zkúšam a nádržku,myslím tu malou v motorovým prostoru, mám pořád plnou.Pff
PavelP
E 39 540 iA
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic