Mam takovej dotaz. Nastartuju motor bez zadnych problemu za studena ale po zahrati uz tomu tak neni. Kdyz vypnu motor a cca po 15 min. se pokusim motor nastartovat tak to proste nejde. Jak je to trochu ohraty tak to nejak blbne. A kdyz to naskoci po 15 pokusu tak jde motor bez zadnych problemu. Pred tydnem jsem byl na diagnostice a nic. Vsechno jak ma byt. Baterku uz jsem nechal taky prekontrolovat a vse Ok. Fakt nevim ci to muze delat. Urcite to bude nejka blbost.
nechci strašit,ale tohle mi dělalo,když jsem měl v háji vstřiky-hodně nafty šlo do přepadu. Nepopisuješ,jestli se to jeví jako problém s elektrikou,nebo to točí normálně,takže to může být sdamozdřejmě hodně věcí.
Hanz píše:protekaji ti vstriky prepadem, nech je zrepasovat v Bosch servisu, do 10tis komplet vsech 6, funguje to pak 100% dalsich 150tis km...
Hele jeste se chci zeptat na ty vstriky. Repasovani od Bosche. Kam si to nechal daval? Jinak diky vsem co se snazi poradit a napsat par zkusenosti. Jste super.
Jo a jeste se chci optat nemyslite ze to muze delat vaha vzduchu? Ja nevim ale nejak se mi to nazda ze to jsou vstriky. Kdyz motor naskoci tak to slape tak jak ma. Bez zadnejch problemu. To by se poznalo prece i na tahu auta nebo ne?
Já je nechával repasovat v BDS AC Hale v Holešovicích a 100 % spokojenost.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak na vahu to moc nevyzera aj ked tu nikdy nic nevies a len polemizujes... zajed vazna na diag...tych 500 vazne stoji za to rozmyslanie kde je zakopany pes....
Hyri píše:Tak na vahu to moc nevyzera aj ked tu nikdy nic nevies a len polemizujes... zajed vazna na diag...tych 500 vazne stoji za to rozmyslanie kde je zakopany pes....
Na diagnostiku uz jsem to daval pred 10 dny a tam mi rekli ze je vse ok. Ale nebylo to u BMW. Byl to normalni servis. Nevim jestli je to rozdil.
Vlasta píše:Já je nechával repasovat v BDS AC Hale v Holešovicích a 100 % spokojenost.
A kolik si tam nechal?
12k za 6 kusů, s tím, že si je vyndali, otestovali, zrepasovali, znovu otestovali a zase zandali. Nechal jsem preventivně udělat všechny + 900 za gumový těsnění, který jsem si sám dodal (z BMW), a který se mají měnit..
Blbý je, že na diagnostice BMW se vadné vstřiky nedají diagnostikovat.
Vlasta píše:Já je nechával repasovat v BDS AC Hale v Holešovicích a 100 % spokojenost.
A kolik si tam nechal?
12k za 6 kusů, s tím, že si je vyndali, otestovali, zrepasovali, znovu otestovali a zase zandali. Nechal jsem preventivně udělat všechny + 900 za gumový těsnění, který jsem si sám dodal (z BMW), a který se mají měnit..
Jo a co myslis? Cetl jsem tady taky ze vetsinou vsechny vstriky neodchazej najednou ze neni treba delat vsechny. Coz si myslim ze je blbost kdyz uz to je otevreny. Na jak dlouho to je tahle pracicka? Mas nejakej kontak?
Přesně toho názoru jsem byl i já, když už byly všechny venku, tak je přetěsnit a bude zase na delší dobu klid. Zavolej p. Marečkovi 777625999
Vlasta píše:Přesně toho názoru jsem byl i já, když už byly všechny venku, tak je přetěsnit a bude zase na delší dobu klid. Zavolej p. Marečkovi 777625999
Hele dik kamo. Urcite se mu ozvu. Momentalne jsem mimo i s autem ale az dorazim do CR tak to poresim. Dik za radu. Jo a jak si psal ze vstriky na diagnostice nepoznaj jestli jdou do kytek nebo ne? To fakt nepoznaj?