Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nivo

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
zet
Klubové ID: 878

#1 Příspěvek od zet »

Včera se mi po zapnutí zapalování zjevil pozdrav z počitače - nivoregelgung inaktiv,po ujetí cca 10 km a vypnutí motoru se to při dalším startu již neobjevilo. Nevíte "vo co mu de".Eventuelně když se to nivo po..... spadne to na nějaké dorazy nebo co :cry: předem díky za projevenou soustrast. Zet
John
Klubové ID: 239
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od John »

kolik máš najeto ? Já už je měnil a když praskne mněch tak se stím jezdit nedá. Je to jako na trakaři :) . Jinak jsem na ně čekal čtrnáct dní a nakonec jsem si pro ně zajel do DDR kde byly skladem a ještě levnější. Výměna jednoduchá, nahoře dvě segrovky a dole jeden šroub.
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

jak pise john.... teda pokud mas e39, u e34 je to slozitejsi. Pokud by tam byla chyba tak to poznas ;-)
Přílohy
Obraz010.jpg
Obraz010.jpg (101.7 KiB) Zobrazeno 692 x
zet
Klubové ID: 878

#4 Příspěvek od zet »

Mam e39 najeto podle tacho cca 150,ale ruku do ohně bych za to nedal
je to 99 ka z germánie.Takhle spadlý to naštěstí nemám,zatím to funguje - když naložím tak se přifoukne.Doufám že to byla ze strany bc chvilková slabost.A propo nač ty měchy vyjdou?
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RuDoSh »

zet píše:Mam e39 najeto podle tacho cca 150,ale ruku do ohně bych za to nedal
je to 99 ka z germánie.Takhle spadlý to naštěstí nemám,zatím to funguje - když naložím tak se přifoukne.Doufám že to byla ze strany bc chvilková slabost.A propo nač ty měchy vyjdou?
kolem 4k jeden a sezenes je jen v BMW.... takze pri vymene udelat zrovna oba.... tipuju, ze max do dvou let te to ceka taky..... je to guma, a soupe se o sebe, takze casem to steri/prodre.... a zacne uchazet.... to bys poznal, ze bys slysel kompresor jak dofukuje a ze by to padalo.... ja jsem tam mel lochnu, takze se to vyfouklo hned.... kdyz jsem nastartoval tak se to srovnalo, ale do pul minuty to bylo zas dole....
Odpovědět