Po ruple vačce to nema vykon a po ohrati chcípá
-
Attac
-
Rubini
-
AdaM5
- Klubové ID: 1110
-
Attac
-
milo
- Klubové ID: 877
-
Lukas H.
- Čestný člen
- Klubové ID: 3
Pokud jsi udelal nastaveni vacek od oka, tak se nediv ze ti to nefunguje...Attac píše:Hlava byla dole kompletni vyrovnani ventili z druhe hlavy vybrousene sedla aby sedely.Samozrejme ze nove tesneni ale nemel jsem ten pripravek na nastaveni vacek takze jsou nasteveny od oka a funkcnosti.Prosim jen o radu nejsem profik a ani bohatej abych to dal na servis.Ale dik za nazory
N54 PWR
-
Attac
Fungovalo to akorat ve 5000 letel bilej oblak a po chcipnuti jeste vyfuk kouril 2-3minutyLukas H. píše:Pokud jsi udelal nastaveni vacek od oka, tak se nediv ze ti to nefunguje...Attac píše:Hlava byla dole kompletni vyrovnani ventili z druhe hlavy vybrousene sedla aby sedely.Samozrejme ze nove tesneni ale nemel jsem ten pripravek na nastaveni vacek takze jsou nasteveny od oka a funkcnosti.Prosim jen o radu nejsem profik a ani bohatej abych to dal na servis.Ale dik za nazory
-
Rubini
-
Attac
Zhanel jsem vsude nastaveni obou vacek ale kazdy mi rek ze to nejde udelat bez nejakeho pripravku a PC.Me se to povedlo ze to jezdi ale problem je ten vykon(Zda se mi ze se moc hlti a pak to tudys nejede) a pak ten problem stim chcipanim motoru po zahrati na provozni teplotu to chcipne a trva dlouho nez naskoci.Stava se to i pri jizde rucicka spotreby se strati za 30litry a motor zakucka kdyz je v zatezi pribrzdi motor ale ustoji to ale pokud seslapnu spojku kiksne okamziteRubini píše:No tak praci sis s tim dal, to jo. Takze kdyz mas jistotu, ze tesnej ventily, tak uz zase jenom spatny casovani vacky. Muzes si nekde sehnat info z TISu jak ma bejt spravne ustavena? Teda pokud se tohodle tyce, treba bude zavada i v necem jinym.....