Caute dnes som spozoroval neprijemny jav. isiel som po dialnici tak konstntne 210, idem predbiehal a po stlaceni plynu bolo auto uplne bez tahu a zacalo pomaly uberat rychlost.tak som zabocilo do praveho isiel som chvilu tak 100 a potom to zase islo normalne...a po chvili zase.... viem ze 1 vstrik mi pusta do prepadu.ale robi mi to uz dlho a toto sa mi stalo dnes...nejake postrehy na co sa zamerat aby nebolo neskoro? Dik
este mala poznamka neviem ci k veci. Natankoval som den predtym na jurki plnu nadrz...ale vecer ked som isiel okolo 200 tak nic ale zas som neisiel po dialnici a ne dlho tak vazne neviem....ci to mohla byt kvalita nafty? Dik
ok takze ty jazdis po dialnici 130 v dedine 60 skoro vsade je 40 a potom este obytna zona... kolko mas spotrebu? 5-6 L ??? potom by mali robit vstriky pre kokotov za volantom...
Takze Pani zavada vyresena ..dal som to dnes do BMW a zistili ze to robil nejaky kablik co isiel do cidla tlaku na raily vymenili to oprava cca 1100SK a auto fici ,,,ked ho dovezem tak podam spravu ci ma sametovy chod ...IM HAPPY sice som uz 1 vstrik vymenil ale aspon je novy ...
Jo slape to jak vino takze ked mate nekdo problemy z volnobehom pozrite si konektory na cidlach tlaku na raily.jeden je zozadu railu/ten moj / a jedene je na vykotlak cerpadle. diesel power
upresnim Hyriho odpoved..
problem byl na konektoru ventilu,ktery ridi tlak na rail liste. je treba draty ustrihnout od pinu a natvrdo pripajet. vetsinou to ale spis nejde nastartovat,nez ze to ma spatny volnobeh,za to spis muzou vstriky...