Výměna kabelů do pátých dveří touring
-
Mirahejny
- Klubové ID: 1266
-
ajfel
- Klubové ID: 321
-
Mirahejny
-
dafa
Jasne,pokud se zlomi jeden drat je dobry vymenit vsechny.Neni to zase tak hrozny,da se to.Pokud se draty opravuji ve spojich naletovanim,tak je to prvni krok k velkemu problemu.Letovany spoj neni ohebny a snadno se zlomy,protrhne izolaci svou a i ostatnich draty a pruser je na svete.Timto zpusobem opravil zlomene draty puvodni majitel a me to pekne zhorelo,komplet zadni dvere.Mirahejny píše:Tak dnes jsem vyměnil celý svazek koupil jsem 8 žílovej kabel a u zadní lampy jsem to napojil a protáh až do pátých dveří 3 hod práce
Do zadnich dveri je vedeno tvrdych 12V,ty dokazou hezkou dobu varit.
-
ajfel
-
Mirahejny
Koupil jsem normal v elektře 8 žilovej kabel asi 2,5 metru v zádu u lampy jsem ten celej svazek ucvak to samí na dveřích před konektorama a propojil podle barev protáhnul a frčí to bacha na barvy spletl jsem jednu barvu a pořád mi svítila mlhovka a nešel otevřít kufr přehodil a OK .
materiál cca kabel 50kč spojky 50 kč
-
ajfel
ja myslel, zes napojoval origo kably bez spojovani dratu ...Mirahejny píše:Koupil jsem normal v elektře 8 žilovej kabel asi 2,5 metru v zádu u lampy jsem ten celej svazek ucvak to samí na dveřích před konektorama a propojil podle barev protáhnul a frčí to bacha na barvy spletl jsem jednu barvu a pořád mi svítila mlhovka a nešel otevřít kufr přehodil a OK .
jake spojky pouzivas? aby to drzelo nafurt??
porad mi neni jasne, kdes to napojil v aute - rozebrals boky a napojovals to vevnitr sloupku?
8 je tusim vpravo .. vlevo jich je 15 nebokolik
nemas nahodou nejake foto?moc dik ...
petr
-
Mirahejny
Rozdělal jsem pravý bok u zadní lampy jak je nádobka na zadní ostřikovač tam vede celej svazek tam jsem ho přeštíp a napojil zkoušel jsem ty spojovací trubičky a ty moc nedržej , tak jsem je k sobě přiletoval a drží to.Na levé staraně jsem měl utrhlej kabel na vyhřívání okna přímo na okně tam jsem ho jen přiletoval.ajfel píše:ja myslel, zes napojoval origo kably bez spojovani dratu ...Mirahejny píše:Koupil jsem normal v elektře 8 žilovej kabel asi 2,5 metru v zádu u lampy jsem ten celej svazek ucvak to samí na dveřích před konektorama a propojil podle barev protáhnul a frčí to bacha na barvy spletl jsem jednu barvu a pořád mi svítila mlhovka a nešel otevřít kufr přehodil a OK .
porad mi neni jasne, kdes to napojil v aute - rozebrals boky a napojovals to vevnitr sloupku?
petr
fortky nemam
-
dafa
Na prave strane je 8 dratu a na leve 13+2 vyhrivani.ajfel píše:ja myslel, zes napojoval origo kably bez spojovani dratu ...Mirahejny píše:Koupil jsem normal v elektře 8 žilovej kabel asi 2,5 metru v zádu u lampy jsem ten celej svazek ucvak to samí na dveřích před konektorama a propojil podle barev protáhnul a frčí to bacha na barvy spletl jsem jednu barvu a pořád mi svítila mlhovka a nešel otevřít kufr přehodil a OK .
petr
Nejlepsi jsou automobilovy konektory s dvojim jistenim,ale v pohode staci konektory z AMP primo na pocet dratu.
Nejlepsi misto pro spoj je primo na bocich,kde kabely nejsou napinany.Delkou vystaci pokud se precvaknou vic do sloupku.
-
Marten